Loopbaancoaches | Persoonlijke coaching

Paula Paus

Loopbaancoach

Paula’s passie ligt bij de dynamiek tussen mensen en organisaties. Vanuit haar opleiding Personeel en Arbeid is ze haar gestart als vestigingsmanager in de uitzendbranche, gevolgd door functies in accountmanagement, re-integratie, loopbaanbegeleiding en re-organisatie in de publieke sector. Paula heeft verschillende samenwerkingen tussen UWV, gemeenten, bedrijven en scholen gerealiseerd. Mensen in contact brengen met hun innerlijke drijfveren is haar persoonlijke missie. ’Wat wil je nu echt bereiken en wat is daarvoor nodig?’ Het motiveert haar om iemand op díe plek te krijgen die hem of haar in beweging zet. Paula’s werkwijze varieert van een heel gerichte, praktische aanpak tot aan intuïtieve actie. Ze brengt een flinke bak energie en enthousiasme mee. Vanuit werkervaring én een eigen persoonlijk re-integratietraject heeft Paula tot slot een sterk vermogen om zich in te leven in cliënten en opdrachtgevers.

Loopbaancoaches | Persoonlijke coaching

Manon van Achteren

Loopbaancoach

Manon is een enthousiaste en gedreven vrouw met een praktische mentaliteit. Ze is inventief, staat met beide benen op de grond en werkt resultaatgericht. Het is haar drive om mensen te ondersteunen, te coachen en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. ‘Als je kijkt naar wat je mist, zie je zwakheden en gebreken. Als je kijkt naar wat er is, zie je mogelijkheden en talenten.’ Ze ziet dan ook mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Manon weet hoe het is om gebeurtenissen in je leven te moeten overwinnen. Hoe het is om je plek opnieuw te moeten veroveren of zelfs je plek te moeten opeisen. Ze weet wat nodig is om te zoeken naar de mogelijkheden en helpt je graag om een situatie te creëren waarin je succesvol kunt zijn.

Loopbaancoaches | Persoonlijke coaching

Linda Janssen

Loopbaancoach

Linda is een creatieve denker. Haar kracht ligt bij het bewust maken en doorbreken van patronen. Ze is positief, spontaan en werkt doelgericht. Door haar oprechte interesse is ze betrokken en maakt ze makkelijk verbinding. Iedere persoon is bijzonder en kan met de juiste begeleiding in zijn kracht staan en stralen. Linda helpt je bij het inzichtelijk maken van waar je goed in bent en waar je kansen liggen om een passende baan te vinden. Naast haar werkervaring in de zakelijke dienstverlening, heeft ze een opleiding gevolgd als jobcoach en ervaring opgedaan bij de gemeente als arbeidsbemiddelaar voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze vindt het belangrijk een relatie op te bouwen waar een ieder eerlijk, tevreden en gelijkwaardig is. Openhartigheid, humor en een glimlach zijn voor haar belangrijke drijfveren.

Esther Weijers

Loopbaancoach

Esthers passie ligt bij het ombuigen van beperkingen naar mogelijkheden en cliënten richting en perspectief bieden. Vanuit haar opleiding Personeel en Arbeid is ze gestart met haar loopbaan in de arbeidsbemiddeling. Esther krijgt veel energie van het begeleiden van mensen bij hun groei en ontwikkeling. Ze zet hiervoor haar sensitiviteit, openheid en objectieve houding in. Vanuit een gelijkwaardige basis begeleid ze de cliënt naar een duurzaam resultaat. Het tempo wordt bepaald door te kijken naar wat je nodig hebt. Samen onderzoeken we wat je kwaliteiten en valkuilen zijn, waar je blij van wordt, wat je drijfveren zijn en hoe je kunt komen waar je wilt zijn. Vertrouwen, verbinding en oprechte interesse zijn belangrijke waarden voor Esther. ‘Het is iedere keer weer geweldig om te zien dat iemand de regie oppakt en (weer) in zijn of haar kracht is komen te staan!’

 

Persoonlijke coaching staat centraal. Welke coach past bij jou?

Ik heb een vraag over mijn werknemer wat kan ik doen?

Als ondernemer loop je tegen verschillende vraagstukken aan. Over bijvoorbeeld ziekteverzuim, re-integratie van een werknemers of iets anders. Soms is het antwoord niet altijd even duidelijk. Schrijf je in, dan wij geven je een duidelijk antwoord.