Mens & Zo heeft ruime ervaring als loopbaancoach, met locaties in Hengelo, Deventer, Zwolle en Velp. Loopbaancoaching en loopbaanadvies kan afzonderlijk worden ingezet of als onderdeel van bijvoorbeeld een outplacement traject of re-integratietraject. Het is altijd maatwerk, met als uitgangspunt de persoonlijk situatie van iemand, inclusief: talenten en capaciteiten, drijfveren en doelstellingen. De deelnemer blijft altijd aan het stuur staan en houdt de eigen regie.

Bel ons

Coaching voor alle vraagstukken

Of je nu een concreet of minder concreet loopbaanvraagstuk hebt; we denken graag mee en hebben ervaring met veel verschillende loopbaanvragen. Tijdens een vertrouwelijk en persoonlijk kennismakingsgesprek (intake) bespreken we de situatie en de wensen en geven we een persoonlijk advies. Dit in de vorm van een loopbaanplan op maat. Vragen waarin we coachen zijn bijvoorbeeld:

  • Welke baan en werkomgeving passen goed bij mij?
  • Wat zijn mijn kwaliteiten en hoe ga ik om met mijn valkuilen?
  • Hoe kan ik na mijn ziekte weer gezond aan het werk?

Loopbaancoach bij re-integratie of outplacement

Wij coachen zowel mensen die vanuit ziekte terug willen keren naar werk, als mensen die een nieuwe stap willen zetten buiten de eigen organisatie. Bij verlies van een baan of bij andere ingrijpende gebeurtenis besteden we extra aandacht aan de verwerking. Het is tenslotte niet niks wat iemand meemaakt bij bijvoorbeeld outplacement of re-integratie vanuit een moeilijke ziekteperiode. Coaching maakt in dit soort situaties deel uit van een groter geheel. Zie ook Re-integratie en Outplacement.

Persoonlijk plan met maatwerk

Iedere situatie is anders en iedere persoon uniek. Dat vraagt om een persoonlijke aanpak en een plan op maat. Een coachtraject bij Mens & Zo begint altijd met een plan dat we volledig afstemmen op de persoon in kwestie. In het plan geven we een uitgebreid persoonlijk advies. Het kan bijvoorbeeld bestaan uit een ‘Persoonlijke Profiel Analyse’ (assessment), terugblik op het verleden, het in beeld brengen van de persoonlijke missie, visie en drijfveren en de fase van keuzes maken en pad uitstippelen.