Loopbaancoaches | Persoonlijke coaching

Paula Paus

Loopbaancoach

Paula’s passie ligt bij de dynamiek tussen mensen en organisaties. Vanuit haar opleiding Personeel en Arbeid is ze haar gestart als vestigingsmanager in de uitzendbranche, gevolgd door functies in accountmanagement, re-integratie, loopbaanbegeleiding en re-organisatie in de publieke sector. Paula heeft verschillende samenwerkingen tussen UWV, gemeenten, bedrijven en scholen gerealiseerd. Mensen in contact brengen met hun innerlijke drijfveren is haar persoonlijke missie. ’Wat wil je nu echt bereiken en wat is daarvoor nodig?’ Het motiveert haar om iemand op díe plek te krijgen die hem of haar in beweging zet. Paula’s werkwijze varieert van een heel gerichte, praktische aanpak tot aan intuïtieve actie. Ze brengt een flinke bak energie en enthousiasme mee. Vanuit werkervaring én een eigen persoonlijk re-integratietraject heeft Paula tot slot een sterk vermogen om zich in te leven in cliënten en opdrachtgevers.

Loopbaancoaches | Persoonlijke coaching

Manon van Achteren

Loopbaancoach

Manon is een enthousiaste en gedreven vrouw met een praktische mentaliteit. Ze is inventief, staat met beide benen op de grond en werkt resultaatgericht. Het is haar drive om mensen te ondersteunen, te coachen en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. ‘Als je kijkt naar wat je mist, zie je zwakheden en gebreken. Als je kijkt naar wat er is, zie je mogelijkheden en talenten.’ Ze ziet dan ook mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Manon weet hoe het is om gebeurtenissen in je leven te moeten overwinnen. Hoe het is om je plek opnieuw te moeten veroveren of zelfs je plek te moeten opeisen. Ze weet wat nodig is om te zoeken naar de mogelijkheden en helpt je graag om een situatie te creëren waarin je succesvol kunt zijn.

Daan de Bie

Loopbaancoach

Daan heeft een enthousiaste, empathische, klantvriendelijke, tactvolle en resultaatgerichte manier van persoonlijke coaching. Door zijn ervaring met mensen, vanuit zowel Gemeente als UWV, heeft hij geleerd om iedereen een kans te geven. Door zijn persoonlijke benadering weet Daan kansen en mogelijkheden te creëren samen met de cliënt. Hij ondersteunt in het vinden van werk op basis van capaciteiten en aanleg. Zo ondersteunt Daan cliënten om werkfit te worden en schrijft hij samen met hen sollicitatiebrieven en cv’s. Het actief inzetten van het eigen netwerk is vaak succesvol gebleken. Hij hoopt hier nog veel mensen mee op weg te kunnen helpen.

Geeta Vrede

Loopbaancoach

Geeta is betrouwbaar en doelgericht, ze luistert goed, is een goede sparringpartner en ze spiegelt en prikkelt graag. Geeta heeft veel oog voor de mens achter de cliënt. Haar streven is om door persoonlijke loopbaanbegeleiding het maximale uit mensen te halen en ieder individu te laten groeien. Ze heeft ruim 17 jaar werkervaring binnen re-integratie en gemeentelijke organisaties, in functies van re-integratiecoach tot klantmanager. Geeta is destijds begonnen in het Westen van het land (Amsterdam en omgeving) en inmiddels werkt ze ook veel in het Oosten van het land.

 

Persoonlijke coaching staat centraal. Welke coach past bij jou?