Bij Mens & Zo  begeleiden en coachen we werkgevers, werknemers en werkzoekenden actief bij outplacement, re-integratie en loopbaantrajecten. Ook bieden we de UWV-diensten Werkfit maken en Naar werk. We werken vanuit onze spreeklocaties in Hengelo, Deventer, Zwolle en Velp.

Kortste weg naar werk

Mens & Zo opent snel deuren naar nieuw werk. We zien de dingen in perspectief en denken in kansen en mogelijkheden. Bovendien schakelen we snel, houden we het tempo erin en hebben we een ijzersterk netwerk dat we graag inzetten. Met altijd als doel: concreet resultaat boeken in relatief korte tijd. De kortste weg naar werk. Dat doen we met een nuchtere blik en humor. We kijken bovendien verder dan onze neus lang is, met het oog op duurzame inzetbaarheid.

Persoonlijk met oprechte interesse

We gaan altijd persoonlijk en zorgvuldig te werk, met oprechte interesse voor onze klant. De persoonlijke situatie van onze klant vormt het uitgangspunt. We kijken naar talenten en capaciteiten, drijfveren en doelstellingen. Alles wat we doen is bovendien maatwerk. We werken met verschillende doelgroepen en denken mee vanuit betrokkenheid en met een duidelijke stip aan de horizon. ‘Je doet het zelf, maar niet alleen’ is ons uitgangspunt.

Keurmerk en kwaliteit

Mens & Zo heeft al vele werkgevers, werknemers en werkzoekenden succesvol op weg geholpen. Daar zijn we trots op! En dat is te danken aan onze professionaliteit, kwaliteit en persoonlijke aanpak. Waar we ook trots op zijn: we dragen het Blik op Werk Keurmerk, met een hoge score op onder andere klanttevredenheid.