Mens & Zo biedt de UWV dienst Naar werk. Met Naar werk helpen we de klant om terug te keren in betaald werk. De inhoud wordt afgestemd op de situatie en behoeftes van de klant. We gaan vooral actief op zoek naar passend werk. Dit doen we samen met de klant, onder professionele begeleiding van een loopbaancoach. Het traject is geslaagd wanneer iemand passend werk heeft gevonden en ten minste drie maanden succesvol aan het werk is. Dat kan in loondienst zijn, of als zelfstandig ondernemer.

Bel ons

Maatwerk en persoonlijk

De inhoud van het traject stemmen we af op de situatie en behoefte van de klant. Dat natuurlijk in samenhang met de opdracht en het advies vanuit het UWV. We hebben een breed en professioneel dienstenpakket en een ervaren team. We gaan persoonlijk, vertrouwelijk en zorgvuldig te werk en we denken altijd mee met de klant, met aandacht voor het verhaal achter de mens. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat we samen alles doen wat voor de klant nodig is om zo snel mogelijk aan het werk te kunnen.

Netwerk, coaching en regie

Mens & Zo heeft een groot regionaal netwerk, waarmee we al veel mensen op weg hebben geholpen. We zetten ons netwerk dan ook actief in. Ook coachen we de klant in het benutten van het eigen netwerk en andere benodigde vaardigheden. De klant blijft bovendien de regie houden in het eigen traject. Dit natuurlijk in afstemming met UWV.

UWV Naar werk: diensten

Voor de start van het traject bespreken we samen met de klant wat er nodig is om tot passend werk te komen. De diensten die we inzetten binnen een Naar werk-traject stemmen we volledig af op de situatie van de klant. Denk bijvoorbeeld aan de volgende onderdelen:

  • sollicitatietraining: sollicitatiebrief, cv, gesprekken
  • jobhunting, actief netwerken en werkgevers benaderen
  • kennismaking of rondleiding bij potentiële werkgevers
  • coaching en activering van netwerk en social media