Je bent hier:

Word loopbaancoach bij Mens en Zo

Ben jij loopbaancoach en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom werken bij Mens en Zo. Wij begeleiden verschillende soort vraagstukken die te maken hebben met de carrière van onze cliënt. De cases waar je aan zult gaan werken variëren van loopbaanvraagstukken tot aan 1e en 2e spoor trajecten.

Het is daarbij van belang dat je de cliënt coacht op talent, doelstellingen en de loopbaanrichting. Hierbij houden we de persoonlijke situatie altijd in het oog. Is dit iets wat bij je past? Bekijk onze loopbaancoach vacatures of solliciteer door middel van een open sollicitatie.

Wat houdt de loopbaancoach vacature in?

In de basis ben je actief bezig met het begeleiden van verschillende personen. Je begeleidt zowel werkgevers, werknemers als werkzoekenden bij outplacement-, re-integratie- en loopbaantrajecten. Geregeld voer je outplacementtrajecten uit en houd je je bezig met 2e spoortrajecten volgens de Wet Verbetering Poortwachter en de UWV modulaire dienstverleningen ‘Werkfit Maken’ en ‘Naar Werk’. Het is belangrijk dat je hierbij onze persoonlijke aanpak hanteert.

Over het algemeen werk je vanuit huis. Om cliënten te spreken kun je gebruik maken van onze spreeklocaties. Ook gaan we vaak bij onze cliënten op huisbezoek. Ondanks dat je dus goed zelfstandig kunt werken ben je een echte teamspeler en hou je van gezelligheid.

Maak jij graag echt persoonlijk contact?

Vind jij het leuk om veel contact te hebben met verschillende partijen binnen en buiten een organisatie? Dan is onze vacature voor loopbaancoach wat voor jou! In ons vakgebied sta je voortdurend in contact met zowel de cliënt als opdrachtgever. Je communiceert veel met bedrijven waardoor je snel een zakelijke relatie opbouwt. Het is hierbij van belang dat je oplossingsgericht en creatief te werk gaat.

Tijdens je werk onderzoek je de mogelijkheden, vaardigheden en wensen van onze cliënten. Met jouw scherpe blik heb je onbenutte mogelijkheden en eventuele knelpunten bij het vinden van passend werk vaak snel in het vizier.

Solliciteer bij Mens en Zo

Ben je enthousiast geworden over werken bij Mens en Zo en wil je solliciteren op onze vacature als loopbaancoach? Dit doe je eenvoudig online via ons contactformulier. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over het werk als loopbaancoach of wil je meer weten over onze vacatures? Neem dan telefonisch contact op met onze collega Eugenia of vul onderstaand contactformulier in. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook, wij helpen je graag verder!