Kom je vanuit het UWV in aanmerking voor Werkfit maken of Naar werk en bent je op zoek naar een geschikte aanbieder? Dan ben je bij Mens & Zo op de juiste plek. We hebben ruime ervaring in begeleiding en coaching en worden door onze klanten en opdrachtgevers goed beoordeeld. Bovendien beschikken we over het Blik op Werk Keurmerk, dat garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Goed om te weten: de inhoud van Werkfit maken en Naar werk wordt volledig afgestemd op jouw situatie en behoefte. Tenslotte moet jij ermee vooruit komen. We komen graag met jou in contact om een programma naar wens samen te stellen.

UWV Werkfit maken

Met Werkfit maken helpen we je in vorm te komen voor de terugkeer naar een betaalde baan. Doel is dat je weer fit genoeg wordt voor werk. We maken samen met jou de mogelijkheden op de arbeidsmarkt inzichtelijk en helpen jou je vaardigheden en effectiviteit te verbeteren. Afhankelijk van de persoonlijke situatie richten we ons samen op het versterken van werknemersvaardigheden, verbeteren van de persoonlijke activiteit of het in kaart brengen van jouw positie op de arbeidsmarkt. We hebben oog voor belemmeringen en kansen. Een Werkfit-traject is maatwerk en we gaan persoonlijk, vertrouwelijk en zorgvuldig te werk. We houden altijd oog voor je verhaal en persoonlijke situatie.

UWV Naar werk

Met Naar werk helpen we je met de stappen die nodig zijn om terug te keren in betaald werk. Het traject is geslaagd wanneer je passend werk hebt gevonden en ten minste drie maanden succesvol aan het werk bent. Dat kan in loondienst zijn, of als zelfstandig ondernemer. Het traject is maatwerk en we gaan persoonlijk, vertrouwelijk en zorgvuldig te werk. We houden altijd oog voor jouw verhaal en persoonlijke situatie.

Op maat in te zetten diensten

Afhankelijk van jouw situatie en wensen kunnen we bijvoorbeeld de volgende diensten inzetten:

  • Individuele coaching
  • Assertiviteitstraining
  • Sollicitatietraining en netwerken
  • Arbeidsmarkt- en loopbaanoriëntatie
  • Aan de slag: werkervaringsplek
  • Mindfulness of fysiotherapie

Lees meer op Werkfit maken en Naar werk

Baas over eigen traject

Bij Mens & Zo is het uitgangspunt dat jij ‘eigenaar’ bent van je eigen traject. Het draait om jouw wensen, kwaliteiten en inzet. Wij onderzoeken de haalbaarheid ervan in de praktijk en kijken hoe we dit alles kunnen bewerkstelligen. Uiteraard betrekken wij jou daarbij.