Het sollicitatieproces is gestart. Je zoekt een goede match. Met jou en met je organisatie. Daar helpt een assessment bij. Het dient als selectie-instrument, met zowel waarde voor werkgever als kandidaat. Een assessment is ook waardevol binnen loopbaan-, re-integratie– en outplacementtrajecten. Zodat werknemers een beter beeld krijgen van hun persoonlijkheid, kwaliteiten en voorkeuren in werkstijl. De inzichten geven een scherper beeld van wat iemand kan en waar iemand op z’n plek is. Ook kan een assessment ontwikkelpunten en -kansen in beeld brengen.

Bel ons

Professionele tool: Thomas International

Mens & Zo werkt samen met Thomas International en heeft de licentie om assessments af te nemen. De assessment tools ondersteunen bij het nemen van beslissingen over het werven, ontwikkelen en managen van medewerkers. Het biedt meer inzicht in medewerkers en kandidaten: Wat motiveert hen? Wat zijn de belangrijkste kwaliteiten? Wat zijn eventuele beperkende factoren? Waar ligt hun potentieel? De assessments van Thomas geven onderbouwing aan HR-beslissingen en stellen kandidaten, werknemers en werkgevers in staat zowel individuele als teamprestaties te verbeteren.

PersonalMap assessment van MapsTell

In hoeverre is een medewerker zich bewust van zijn of haar gedrag? Welk effect heeft dit op de omgeving? MapsTell biedt de mogelijkheid om gedrag letterlijk in kaart te brengen en iemand te laten verdiepen in de verschillen in gedrag. Met de methodiek wordt gedragsvoorkeur in kaart gebracht. MapsTell is een eigentijds alternatief voor lange rapporten die al snel in de kast verdwijnen. Met een PersonalMap in de hand start de medewerker zijn of haar reis door de Wereld van Verschil. Van persoonlijke ontwikkeling, fijner en effectiever samenwerken met collega’s tot het verbeteren van de teamdynamiek; het biedt veel mogelijkheden.

Brochure aanvragen