Het is belangrijk om te weten wat jouw kwaliteiten zijn. Wat jouw voorkeur in werkstijl is. En wie jij als persoon bent. Een assessment brengt dit in beeld. De inzichten geven een scherper beeld van wat je kan en waar je op je plek zit. Daarnaast kan een assessment ontwikkelpunten en -kansen in beeld brengen. Met al deze informatie ontwikkel je jezelf tot een nog betere versie van jezelf. Je leert hoe je het maximale uit jezelf en je werkdag kunt halen. Of hoe je tot die droomfunctie toe kunt groeien. We gebruiken hiervoor de tool van Thomas International en de methodiek van MapsTell.

Bel ons

Professionele tool van Thomas International

Mens & Zo werkt samen met Thomas International en heeft de licentie om assessments af te nemen. De assessment tool biedt meer inzicht:

  • Wat motiveert je?
  • Wat zijn je belangrijkste kwaliteiten?
  • Waar ligt je potentieel?
  • Wat zijn eventuele beperkende factoren?

De assessments van Thomas stellen je in staat om zowel je individuele als teamprestaties te verbeteren.

Jouw PersonalMap assessment van MapsTell

Ben jij je bewust van jouw gedrag? En welk effect het heeft op de mensen om je heen? Wil jij jouw gedrag letterlijk in kaart brengen en je verdiepen in de verschillen in gedrag? Met de methodiek van MapsTell brengen we jouw gedragsvoorkeur in kaart. MapsTell is een eigentijds alternatief voor lange (en vaak saaie) rapporten die al snel in een bureaula verdwijnen. Met jouw PersonalMap in de hand start je jouw reis door de Wereld van Verschil. Van persoonlijke ontwikkeling, fijner en effectiever samenwerken met collega’s tot het verbeteren van de teamdynamiek; het biedt je veel mogelijkheden.

Brochure aanvragen