Een beter beeld van je persoonlijkheid en kwaliteiten. Je bent benieuwd naar jouw voorkeur in werkstijl. Dan is een assessment iets voor jou. De inzichten geven een scherper beeld van wat je kan en waar je op je plek zit. Daarnaast kan een assessment ontwikkelpunten en -kansen in beeld brengen. We zetten assessments ook in binnen loopbaan, re-integratie en outplacement trajecten.

Bel ons

Professioneel assessment van Thomas International

Mens & Zo werkt samen met Thomas International en heeft de licentie om assessments af te nemen. De assessment tool biedt meer inzicht: Wat motiveert je? Wat zijn je belangrijkste kwaliteiten? Wat zijn eventuele beperkende factoren? Waar ligt je potentieel? De assessments van Thomas geven onderbouwing aan HR-beslissingen en stellen je in staat zowel individuele als teamprestaties te verbeteren.

Jouw PersonalMap assessment van MapsTell

Ben jij je bewust van jouw gedrag? En welk effect het heeft op de mensen om je heen? Wil jij jouw gedrag letterlijk in kaart brengen en je verdiepen in de verschillen in gedrag? Met de methodiek van MapsTell brengen we jouw gedragsvoorkeur in kaart. MapsTell is een eigentijds alternatief voor lange (en vaak saaie) rapporten die al snel in een bureaula verdwijnen. Met jouw PersonalMap in de hand start je jouw reis door de Wereld van Verschil. Van persoonlijke ontwikkeling, fijner en effectiever samenwerken met collega’s tot het verbeteren van de teamdynamiek; het biedt je veel mogelijkheden.

Brochure aanvragen