Een loopbaancoach begeleidt tijdens je carrière. Geeft advies over de richting van je loopbaan. Als je bijvoorbeeld wat anders wilt. Of je talenten wilt ontdekken. Coaching is altijd gericht op de individu, op maatwerk. Met als uitgangspunt de persoonlijk situatie. Kijkend naar je talenten en capaciteiten, drijfveren en doelstellingen.

Bel ons

Onze coaching

Of er nu sprake is van een concreet of minder concreet loopbaanvraagstuk; we denken graag mee en hebben ervaring met veel verschillende loopbaanvragen. Tijdens een vertrouwelijk en persoonlijk kennismakingsgesprek (intake) bespreken we jouw situatie en wensen. Op basis daarvan geven we een persoonlijk advies. Dit in de vorm van een loopbaanplan op maat. Vragen waarin we coachen zijn bijvoorbeeld:

  • Welke baan en werkomgeving passen goed bij mij?
  • Wat zijn mijn kwaliteiten en hoe ga ik om met mijn valkuilen?
  • Hoe kan ik na mijn ziekte weer gezond aan het werk?

Loopbaancoach bij re-integratie

Wij kunnen je coachen als je vanuit ziekte terug wil keren naar werk. Bij re-integratie vanuit een moeilijke ziekteperiode besteden we extra aandacht aan je verwerking. Coaching maakt in dit soort situaties deel uit van een groter geheel. Zie ook Re-integratie.

Persoonlijk plan met maatwerk

Iedere situatie is anders en ieder persoon uniek. Dat vraagt om een persoonlijke aanpak en een plan op maat. Een coachtraject bij Mens & Zo begint altijd met een plan dat we volledig afstemmen op jou. In het plan geven we een uitgebreid advies. Het kan bijvoorbeeld bestaan uit een ‘Persoonlijke Profiel Analyse’ (assessment), terugblik op het verleden, het in beeld brengen van de persoonlijke missie, visie en drijfveren en de fase van keuzes maken en pad uitstippelen.