Mens & Zo begeleidt tijdens een Naar Werk traject. Met Naar Werk helpen we je om terug te keren in betaald werk. De inhoud wordt afgestemd op jouw situatie en behoeftes. We gaan vooral actief op zoek naar passend werk. Dit doen we samen, onder professionele begeleiding van een loopbaancoach. Het traject is geslaagd wanneer je passend werk hebt gevonden en ten minste drie maanden succesvol aan het werk bent. Dat kan in loondienst zijn, of als zelfstandig ondernemer.

Bel ons

Maatwerk en persoonlijk

De inhoud van het traject stemmen we af op jouw situatie en behoefte. Dat natuurlijk in samenhang met de opdracht en het advies vanuit het UWV. We hebben een breed en professioneel dienstenpakket en een ervaren team. We gaan persoonlijk, vertrouwelijk en zorgvuldig te werk en we denken altijd met je mee. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat we samen alles doen wat voor jou nodig is om zo snel mogelijk aan het werk te kunnen.

Netwerk, coaching en regie

Mens & Zo heeft een groot regionaal netwerk, waarmee we al veel mensen op weg hebben geholpen. We zetten ons netwerk dan ook actief in. Ook coachen we je in het benutten van je eigen netwerk en andere benodigde vaardigheden. Je blijft bovendien de regie houden in het eigen traject. Dit natuurlijk in afstemming met UWV.

Naar Werk traject

Voor de start van het traject bespreken we samen met jou wat er nodig is om tot passend werk te komen. De diensten die we inzetten binnen een Naar Werk traject stemmen we volledig af op de jouw situatie. Denk bijvoorbeeld aan de volgende onderdelen:

  • Sollicitatietraining: sollicitatiebrief, cv, gesprekken
  • Jobhunting, actief netwerken en werkgevers benaderen
  • Kennismaking of rondleiding bij potentiële werkgevers
  • Coaching en activering van netwerk en social media

Eerst werkfit worden? Lees dan meer over ons traject Werkfit Maken.