Je bent hier:

Ben jij op zoek naar een bureau in Almere wat gespecialiseerd is in arbeidsdeskundig onderzoek? Mens en Zo helpt je graag verder. Wij kunnen je ondersteunen met outplacement, loopbaancoaching, re-integratie trajecten en hebben daarnaast een arbeidsdeskundige in huis. Wij gaan op een persoonlijke en zorgvuldige manier te werk waarbij de cliënt áltijd het uitgangspunt is. Hierbij kijken wij naar talenten, de capaciteiten, drijfveren en doelstellingen om zo de beste resultaten te behalen.

Wat is arbeidsdeskundig onderzoek?

Wanneer een medewerker uitvalt door ziekte krijg je uiteindelijk te maken met een re-integratietraject. Onze arbeidsdeskundige zal advies geven rondom de re-integratiemogelijkheden van deze cliënt. Hierbij wordt rekening gehouden met verschillende aspecten. Zo wordt de werksituatie in kaart gebracht waarbij naar zowel de functie als werkplek wordt gekeken. Ook wordt de informatie van de bedrijfsarts meegenomen zodat de huidige situatie zo compleet mogelijk geschetst wordt. Uiteindelijk wordt het advies met onze cliënt besproken zodat er naar nieuwe kansen toegewerkt kan worden. Ons arbeidsdeskundig onderzoek in Almere bepaalt uiteindelijk of de cliënt binnen de organisatie werkzaam blijft of dat er extern gekeken moet gaan worden. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met Wet Verbetering Poortwachter.

Wat houdt de Wet Verbetering Poortwachter in?

In de Wet Verbetering Poortwachter staan alle regels waaraan men zich moet houden tijdens de eerste twee ziektejaren. Daarnaast stelt deze wet dat zowel werkgever als -nemer verantwoordelijk zijn voor het gehele re-integratie proces. Uiteindelijk is het doel dat de werknemer weer snel aan het werk gaat waarbij er naar een passende functie wordt gezocht. Samen gaan we op zoek naar een baan waar de cliënt weer energie van krijgt.

Arbeidsdeskundig onderzoek in Almere? Neem contact op

Wanneer jij op zoek bent naar een professioneel en arbeidsdeskundig bureau in regio Almere die gespecialiseerd is in het re-integratietraject, dan ben je bij Mens en Zo aan het juiste adres. Onze specialist helpt je graag verder. Ben je benieuwd wat we voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons bereiken door onderstaand contactformulier in te vullen of te mailen naar info@mensenzo.nl. Heb je liever telefonisch contact met onze coaches? Geen probleem. Wij zijn bereikbaar via 074 – 75 014 87 en staan je ook daar graag te woord.