Paula Paus

Senior Loopbaancoach

Meer over Paula

Paula’s passie ligt bij de dynamiek tussen mensen en organisaties. Vanuit haar opleiding Personeel en Arbeid is ze gestart als vestigingsmanager in de uitzendbranche, gevolgd door functies in accountmanagement, re-integratie, loopbaanbegeleiding en re-organisatie in de publieke sector. Paula heeft verschillende samenwerkingen tussen UWV, gemeenten, bedrijven en scholen gerealiseerd. Mensen in contact brengen met hun innerlijke drijfveren is haar persoonlijke missie. ’Wat wil je nu echt bereiken en wat is daarvoor nodig?’ Het motiveert haar om iemand op díe plek te krijgen die hem of haar in beweging zet. Paula’s werkwijze varieert van een heel gerichte, praktische aanpak tot aan intuïtieve actie. Ze brengt een flinke bak energie en enthousiasme mee. Vanuit werkervaring én een eigen persoonlijk re-integratietraject heeft Paula tot slot een sterk vermogen om zich in te leven in cliënten en opdrachtgevers.

Manon van Achteren

Loopbaancoach

Meer over Manon

Manon is een enthousiaste en gedreven vrouw met een praktische mentaliteit. Ze is inventief, staat met beide benen op de grond en werkt resultaatgericht. Het is haar drive om mensen te ondersteunen, te coachen en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. ‘Als je kijkt naar wat je mist, zie je zwakheden en gebreken. Als je kijkt naar wat er is, zie je mogelijkheden en talenten.’ Ze ziet dan ook mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Manon weet hoe het is om gebeurtenissen in je leven te moeten overwinnen. Hoe het is om je plek opnieuw te moeten veroveren of zelfs je plek te moeten opeisen. Ze weet wat nodig is om te zoeken naar de mogelijkheden en helpt je graag om een situatie te creëren waarin je succesvol kunt zijn.

Linda Janssen

Loopbaancoach

Meer over Linda

Linda is een creatieve denker. Haar kracht ligt bij het bewust maken en doorbreken van patronen. Ze is positief, spontaan en werkt doelgericht. Door haar oprechte interesse is ze betrokken en maakt ze makkelijk verbinding. Iedere persoon is bijzonder en kan met de juiste begeleiding in zijn kracht staan en stralen. Linda helpt je bij het inzichtelijk maken van waar je goed in bent en waar je kansen liggen om een passende baan te vinden. Naast haar werkervaring in de zakelijke dienstverlening, heeft ze een opleiding gevolgd als jobcoach en ervaring opgedaan bij de gemeente als arbeidsbemiddelaar voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze vindt het belangrijk een relatie op te bouwen waar een ieder eerlijk, tevreden en gelijkwaardig is. Openhartigheid, humor en een glimlach zijn voor haar belangrijke drijfveren.

Esther Weijers

Loopbaancoach

Meer over Esther

Esthers passie ligt bij het ombuigen van beperkingen naar mogelijkheden en cliënten richting en perspectief bieden. Vanuit haar opleiding Personeel en Arbeid is ze gestart met haar loopbaan in de arbeidsbemiddeling. Esther krijgt veel energie van het begeleiden van mensen bij hun groei en ontwikkeling. Ze zet hiervoor haar sensitiviteit, openheid en objectieve houding in. Vanuit een gelijkwaardige basis begeleid ze de cliënt naar een duurzaam resultaat. Het tempo wordt bepaald door te kijken naar wat je nodig hebt. Samen onderzoeken we wat je kwaliteiten en valkuilen zijn, waar je blij van wordt, wat je drijfveren zijn en hoe je kunt komen waar je wilt zijn. Vertrouwen, verbinding en oprechte interesse zijn belangrijke waarden voor Esther. ‘Het is iedere keer weer geweldig om te zien dat iemand de regie oppakt en (weer) in zijn of haar kracht is komen te staan!’

Kim Kemper

Loopbaancoach

Meer over Kim

Kim haar kracht ligt bij mensen bewust maken van hun kwaliteiten en mogelijkheden. Ze is positief, eerlijk en toegankelijk. In de afgelopen jaren heeft ze ruime ervaring opgedaan in coaching op persoonlijke ontwikkeling, en de weg naar een leuke en passende werkplek. Haar frisse en creatieve blik op de arbeidsmarkt maakt dat ze kansen en mogelijkheden ziet om een duurzame samenwerking te realiseren tussen opdrachtgever en werkzoekende. Ze helpt je graag vertrouwen (terug) te krijgen in je eigen capaciteiten en zo kansen te creëren voor een passende baan. Haar werkwijze is vooral praktisch. Geen ingewikkeld proces, maar een concreet plan van aanpak met de focus op mogelijkheden waarin jij als persoon centraal staat. “Ik vertrouw op jouw kwaliteiten. Het hele traject sta ik naast je, maar de wil en het overgaan tot actie komt vanuit jezelf”.

Saskia Sjoers

Loopbaancoach

Meer over Saskia

Saskia is een energiek persoon en ervaren binnen de arbeidsbemiddeling. Haar passie is om mensen te inspireren en te begeleiden om ze (weer) plezier te laten beleven in hun werk. De begeleiding van Saskia kenmerkt zich door focus aan te brengen op bewustwording. Deze is met name gericht op kwaliteiten, passies, kansen en mogelijkheden in jouw loopbaan en leven. Haar aanpak is praktisch, resultaatgericht en persoonlijk. De benadering van Saskia is open, warm, toegankelijk, inlevend en integer, maar ze zal ook altijd een eerlijke mening geven. Ze is oprecht geïnteresseerd in een ander. Haar positieve aard en enthousiasme geven energie en het vertrouwen dat het goed gaat komen. “Met andere woorden: doen waar je hart ligt, waar je gelukkig van wordt en energie van krijgt. Ik krijg energie als ik mensen kan helpen succesvol en gelukkig te zijn.”

Shirley de Kraaij

Loopbaancoach

Meer over Shirley

Shirley is altijd vrolijk en kan mensen goed enthousiasmeren om mee te doen. Ze creëert graag een relaxte sfeer en zou zichzelf omschrijven als ‘easy going’. Shirley heeft de afgelopen 10 jaar ervaring opgedaan met het coachen en begeleiden van mensen op verschillende gebieden. Ze zoekt graag de verbinding op met mensen en vindt het belangrijk dat je gelijkwaardig bent in een gesprek of traject. “Samen zorgen we ervoor dat je verder komt”. Dit doet ze met een vleugje humor en open gesprekken. Als Shirley zich ergens in vast bijt, laat ze niet meer los en zal ze ervoor zorgen dat het tot een goed einde komt. Ze heeft een groot empathisch vermogen en een luisterend oor. “Ik stel me open voor een gesprek en vindt het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen om hun gevoel te uiten.”

Eugenia Mens en Zo

Meer over Eugenia

Eugenia is gedrevengepassioneerd en heeft oog voor het belang van de opdrachtgever en cliënt. Met ruim tien jaar ervaring in diverse re-integratietrajecten weet ze hoe belangrijk het is om jou de zorg uit handen te nemen. Oftewel: jou te ‘ontzorgenZe denkt graag in mogelijkheden en gaat oplossingsgericht te werk. ‘Lukt het niet linksom, dan wel rechtsom.’ Haar drijfveer? Ze staat voor de volle 100% achter de organisatie. Ze vindt het belangrijk om iedereen een kans te geven en ondersteunt jou als opdrachtgever zo goed mogelijk door je te voorzien van gedegen advies. Eugenia’s aanpak is toegankelijkmensgericht en recht voor zijn raap. Ze bouwt graag een professionele relatie met je op waarin openheid en eerlijkheid voorop staan. Het liefst maakt ze dan ook informeel en ongeforceerd kennis door om de tafel te zitten met een kop koffie.  

 

Persoonlijke coaching staat centraal. Welke coach past bij jou?

Heb je vragen of wil je meer informatie?