Je bent hier:

Bij Mens & Zo staat persoonlijke coaching centraal. Dit doen we met een team vol gemotiveerde Loopbaancoaches. Zij stellen zich graag aan je voor!

Wie zijn wij?

Loopbaancoaching & Advies

Paula Paus

Manager Businessunit Mens & Zo

Meer over Paula

Paula’s passie ligt bij de dynamiek tussen mensen en organisaties. Vanuit haar opleiding Personeel en Arbeid is ze gestart als vestigingsmanager in de uitzendbranche, gevolgd door functies in accountmanagement, re-integratie, loopbaanbegeleiding en re-organisatie in de publieke sector. Paula heeft verschillende samenwerkingen tussen UWV, gemeenten, bedrijven en scholen gerealiseerd. Mensen in contact brengen met hun innerlijke drijfveren is haar persoonlijke missie. ’Wat wil je nu echt bereiken en wat is daarvoor nodig?’ Het motiveert haar om iemand op díe plek te krijgen die hem of haar in beweging zet. Paula’s werkwijze varieert van een heel gerichte, praktische aanpak tot aan intuïtieve actie. Ze brengt een flinke bak energie en enthousiasme mee. Vanuit werkervaring én een eigen persoonlijk re-integratietraject heeft Paula tot slot een sterk vermogen om zich in te leven in cliënten en opdrachtgevers.

team mens en zo

Manon van Achteren

Senior Loopbaancoach

Meer over Manon

Manon is een enthousiaste en gedreven vrouw met een praktische mentaliteit. Ze is inventief, staat met beide benen op de grond en werkt resultaatgericht. Het is haar drive om mensen te ondersteunen, te coachen en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. ‘Als je kijkt naar wat je mist, zie je zwakheden en gebreken. Als je kijkt naar wat er is, zie je mogelijkheden en talenten.’ Ze ziet dan ook mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Manon weet hoe het is om gebeurtenissen in je leven te moeten overwinnen. Hoe het is om je plek opnieuw te moeten veroveren of zelfs je plek te moeten opeisen. Ze weet wat nodig is om te zoeken naar de mogelijkheden en helpt je graag om een situatie te creëren waarin je succesvol kunt zijn.

team mens en zo

Linda Janssen

Loopbaancoach

Meer over Linda

Linda is een creatieve denker. Haar kracht ligt bij het bewust maken en doorbreken van patronen. Ze is positief, spontaan en werkt doelgericht. Door haar oprechte interesse is ze betrokken en maakt ze makkelijk verbinding. Iedere persoon is bijzonder en kan met de juiste begeleiding in zijn kracht staan en stralen. Linda helpt je bij het inzichtelijk maken van waar je goed in bent en waar je kansen liggen om een passende baan te vinden. Naast haar werkervaring in de zakelijke dienstverlening, heeft ze een opleiding gevolgd als jobcoach en ervaring opgedaan bij de gemeente als arbeidsbemiddelaar voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze vindt het belangrijk een relatie op te bouwen waar een ieder eerlijk, tevreden en gelijkwaardig is. Openhartigheid, humor en een glimlach zijn voor haar belangrijke drijfveren.

team mens en zo

Esther Weijers

Loopbaancoach

Meer over Esther

Esthers passie ligt bij het ombuigen van beperkingen naar mogelijkheden en cliënten richting en perspectief bieden. Vanuit haar opleiding Personeel en Arbeid is ze gestart met haar loopbaan in de arbeidsbemiddeling. Esther krijgt veel energie van het begeleiden van mensen bij hun groei en ontwikkeling. Ze zet hiervoor haar sensitiviteit, openheid en objectieve houding in. Vanuit een gelijkwaardige basis begeleid ze de cliënt naar een duurzaam resultaat. Het tempo wordt bepaald door te kijken naar wat je nodig hebt. Samen onderzoeken we wat je kwaliteiten en valkuilen zijn, waar je blij van wordt, wat je drijfveren zijn en hoe je kunt komen waar je wilt zijn. Vertrouwen, verbinding en oprechte interesse zijn belangrijke waarden voor Esther. “Het is iedere keer weer geweldig om te zien dat iemand de regie oppakt en (weer) in zijn of haar kracht is komen te staan!”

team mens en zo

Kim Kemper

Loopbaancoach

Meer over Kim

Kim haar kracht ligt bij mensen bewust maken van hun kwaliteiten en mogelijkheden. Ze is positief, eerlijk en toegankelijk. In de afgelopen jaren heeft ze ruime ervaring opgedaan in coaching op persoonlijke ontwikkeling, en de weg naar een leuke en passende werkplek. Haar frisse en creatieve blik op de arbeidsmarkt maakt dat ze kansen en mogelijkheden ziet om een duurzame samenwerking te realiseren tussen opdrachtgever en werkzoekende. Ze helpt je graag vertrouwen (terug) te krijgen in je eigen capaciteiten en zo kansen te creëren voor een passende baan. Haar werkwijze is vooral praktisch. Geen ingewikkeld proces, maar een concreet plan van aanpak met de focus op mogelijkheden waarin jij als persoon centraal staat. “Ik vertrouw op jouw kwaliteiten. Het hele traject sta ik naast je, maar de wil en het overgaan tot actie komt vanuit jezelf.”

Saskia van Mens en Zo

Saskia Sjoers

Loopbaancoach

Meer over Saskia

Saskia is een energiek persoon en ervaren binnen de arbeidsbemiddeling. Haar passie is om mensen te inspireren en te begeleiden om ze (weer) plezier te laten beleven in hun werk. De begeleiding van Saskia kenmerkt zich door focus aan te brengen op bewustwording. Deze is met name gericht op kwaliteiten, passies, kansen en mogelijkheden in jouw loopbaan en leven. Haar aanpak is praktisch, resultaatgericht en persoonlijk. De benadering van Saskia is open, warm, toegankelijk, inlevend en integer, maar ze zal ook altijd een eerlijke mening geven. Ze is oprecht geïnteresseerd in een ander. Haar positieve aard en enthousiasme geven energie en het vertrouwen dat het goed gaat komen. “Met andere woorden: doen waar je hart ligt, waar je gelukkig van wordt en energie van krijgt. Ik krijg energie als ik mensen kan helpen succesvol en gelukkig te zijn.”

team mens en zo

Marian van de Berg

Loopbaancoach

Meer over Marian

Marians betrokkenheid en oprechte interesse zorgen ervoor dat de coachee zich in zijn of haar waarde gelaten voelt. Accepteren wie je bent, compassie met jezelf hebben en vanuit daar ontdekken welke capaciteiten je hebt en hoe je deze (nog) beter kunt benutten. Denken in mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden.

Met een gerichte aanpak begeleid Marian jou in jouw persoonlijke ontwikkeling en loopbaan. Dit doet zij door jou inzicht te laten krijgen in je kwaliteiten, mogelijkheden, waarden en interesses.

Haar doel is dat jij weer gaat geloven in jezelf, dat je trots bent op wie je bent, wat je kunt en ziet wat er allemaal nog meer kan.

team mens en zo

Richa Sital

Loopbaancoach

Meer over Richa

Richa is enthousiast én gemotiveerd. Een veilige basis creëren: dat doet ze door vertrouwen te bieden en zich open te stellen voor ieders verhaal. Ze vindt het belangrijk om een relatie op te bouwen waar gevoelens, gedachtes en interesses gedeeld kunnen worden. Naast haar traineeship heeft ze als persoonlijk begeleider ervaring opgedaan binnen Mens & Arbeid. Ze is flexibelspontaan en houdt ervan om nieuwe mensen te leren kennen. Als vliegende keep is Richa in meerdere regio’s van Nederland aan het werk. Door een spiegel voor te houden, helpt Richa je om tot inzichten te komen en om je te laten groeien als persoon. Ze is behulpzaamempathisch en ambitieus.

team mens en zo

Edith Zwemmer

Loopbaancoach

Meer over Edith

Edith is oprecht geïnteresseerd in de mens achter het verhaal. Alles geheel zonder oordeel. Voor Edith is een werkdag geslaagd wanneer ze zich, van hart tot hart, heeft kunnen verbinden met een ander als gelijke. Na 20 jaar te hebben gewerkt binnen een familiebedrijf in Portugal, is Edith in 2008 begonnen in de re-integratie. De afgelopen jaren heeft ze voor verschillende gemeenten gewerkt, waarbij ze zich focuste op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Edith is in het bezit van een ruime levenservaring, waardoor ze zich goed kan inleven in de situatie van een ander. Daarbij vindt ze het belangrijk om zich te richten op de mogelijkheden die er wél zijn. Een strategische, dynamische en doelgerichte aanpak gaan hand in hand met haar enthousiasme. Alles met als doel: mensen hun sterke kanten beter leren benutten en praktisch handelen.

team mens en zo

Irma Treffers

Trainee Loopbaanprofessional

Meer over Irma

Irma is oprecht en betrokken bij de mensen die ze tegenover zich heeft. Ze ziet altijd het goede in de mens en kan zonder oordeel luisteren. Hierdoor laat ze iedereen in hun waarde en ontstaat er een vertrouwde sfeer. Door goed naar je verhaal te luisteren, kan ze je het gevoel geven dat je gehoord en begrepen wordt. Irma is gestructureerd en praktisch, bedachtzaam en invoelend. De combinatie van tijd en ruimte voor het persoonlijke verhaal én het praktisch kunnen doorpakken binnen een traject spreekt haar enorm aan. Door middel van een Traineeship kan Irma meekijken met de andere Loopbaancoaches in hoe zij hun werk uitvoeren. Iedere coach heeft vanuit een unieke persoonlijkheid en ervaring een eigen aanpak. Ze mag hiervan leren, haarzelf meer leren kennen en een eigen aanpak gaan creëren.

team mens en zo

Eugenia Lugua Bonjasky

Operationeel Directeur

Meer over Eugenia

Eugenia is gedreven, gepassioneerd en heeft oog voor het belang van de opdrachtgever en cliënt. Met ruim tien jaar ervaring in diverse re-integratietrajecten weet ze hoe belangrijk het is om jou de zorg uit handen te nemen. Oftewel: jou te ‘ontzorgen’. Ze denkt graag in mogelijkheden en gaat oplossingsgericht te werk. ‘Lukt het niet linksom, dan wel rechtsom.’ Haar drijfveer? Ze staat voor de volle 100% achter de organisatie. Ze vindt het belangrijk om iedereen een kans te geven en ondersteunt jou als opdrachtgever zo goed mogelijk door je te voorzien van gedegen advies. Eugenia’s aanpak is toegankelijk, mensgericht en recht voor zijn raap. Ze bouwt graag een professionele relatie met je op waarin openheid en eerlijkheid voorop staan. Het liefst maakt ze dan ook informeel en ongeforceerd kennis door om de tafel te zitten met een kop koffie.

Team Mens en Zo

Persoonlijke coaching staat bij Mens & Zo centraal.
Vragen of meer informatie?