Je bent hier:

Bij Mens & Zo staat persoonlijke coaching centraal. Dit doen we met een team vol gemotiveerde Loopbaancoaches. Zij stellen zich graag aan je voor!

Wie zijn wij?

Paula Paus

Paula Paus

Manager Businessunit Mens & Zo

Meer over Paula

Paula’s passie ligt bij de dynamiek tussen mensen en organisaties. Vanuit haar opleiding Personeel en Arbeid is ze gestart als vestigingsmanager in de uitzendbranche, gevolgd door functies in accountmanagement, re-integratie, loopbaanbegeleiding en re-organisatie in de publieke sector. Paula heeft verschillende samenwerkingen tussen UWV, gemeenten, bedrijven en scholen gerealiseerd. Mensen in contact brengen met hun innerlijke drijfveren is haar persoonlijke missie. ’Wat wil je nu echt bereiken en wat is daarvoor nodig?’ Het motiveert haar om iemand op díe plek te krijgen die hem of haar in beweging zet. Paula’s werkwijze varieert van een heel gerichte, praktische aanpak tot aan intuïtieve actie. Ze brengt een flinke bak energie en enthousiasme mee. Vanuit werkervaring én een eigen persoonlijk re-integratietraject heeft Paula tot slot een sterk vermogen om zich in te leven in cliënten en opdrachtgevers.

Joyce Kamst

Joyce Kamst

Loopbaancoach

Meer over Joyce

Joyce vindt het belangrijk om te kijken naar wat wél kan en is vrolijk én positief ingesteld. Als echte optimist (in denken en doen) wil ze vertrouwen bieden, zodat er een relatie ontstaat waarin verhalen en gevoelens gedeeld kunnen worden. Ieder persoon is anders en daar past ze haar werkwijze op aan. Ze is enthousiast om jou verder te laten groeien als persoon. Zo helpt ze jou (weer) leren vertrouwen in wie je bent en wat je kan, om uiteindelijk kansen te creëren voor een passende baan. Ze is eerlijk, realistisch en oplossingsgericht. Bovendien neemt ze een gezonde dosis Twentse nuchterheid mee vanuit haar roots.

Linda Janssen

Linda Janssen

Loopbaancoach

Meer over Linda

Linda is een creatieve denker. Haar kracht ligt bij het bewust maken en doorbreken van patronen. Ze is positief, spontaan en werkt doelgericht. Door haar oprechte interesse is ze betrokken en maakt ze makkelijk verbinding. Iedere persoon is bijzonder en kan met de juiste begeleiding in zijn kracht staan en stralen. Linda helpt je bij het inzichtelijk maken van waar je goed in bent en waar je kansen liggen om een passende baan te vinden. Naast haar werkervaring in de zakelijke dienstverlening, heeft ze een opleiding gevolgd als jobcoach en ervaring opgedaan bij de gemeente als arbeidsbemiddelaar voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze vindt het belangrijk een relatie op te bouwen waar een ieder eerlijk, tevreden en gelijkwaardig is. Openhartigheid, humor en een glimlach zijn voor haar belangrijke drijfveren.

Esther Weijers

Esther Weijers

Loopbaancoach

Meer over Esther

Esthers passie ligt bij het ombuigen van beperkingen naar mogelijkheden en cliënten richting en perspectief bieden. Vanuit haar opleiding Personeel en Arbeid is ze gestart met haar loopbaan in de arbeidsbemiddeling. Esther krijgt veel energie van het begeleiden van mensen bij hun groei en ontwikkeling. Ze zet hiervoor haar sensitiviteit, openheid en objectieve houding in. Vanuit een gelijkwaardige basis begeleidt ze de cliënt naar een duurzaam resultaat. Het tempo wordt bepaald door te kijken naar wat je nodig hebt. Samen onderzoekt ze wat jouw kwaliteiten en valkuilen zijn, waar je blij van wordt, wat je drijfveren zijn en hoe je kunt komen waar je wilt zijn. Vertrouwen, verbinding en oprechte interesse zijn belangrijke waarden voor Esther. “Het is iedere keer weer geweldig om te zien dat iemand de regie oppakt en (weer) in zijn of haar kracht is komen te staan!”

team mens en zo

Kim Kemper

Loopbaancoach

Meer over Kim

Kim haar kracht ligt bij mensen bewust maken van hun kwaliteiten en mogelijkheden. Ze is positief, eerlijk en toegankelijk. In de afgelopen jaren heeft ze ruime ervaring opgedaan in coaching op persoonlijke ontwikkeling, en de weg naar een leuke en passende werkplek. Haar frisse en creatieve blik op de arbeidsmarkt maakt dat ze kansen en mogelijkheden ziet om een duurzame samenwerking te realiseren tussen opdrachtgever en werkzoekende. Ze helpt je graag vertrouwen (terug) te krijgen in je eigen capaciteiten en zo kansen te creëren voor een passende baan. Haar werkwijze is vooral praktisch. Geen ingewikkeld proces, maar een concreet plan van aanpak met de focus op mogelijkheden waarin jij als persoon centraal staat. “Ik vertrouw op jouw kwaliteiten. Het hele traject sta ik naast je, maar de wil en het overgaan tot actie komt vanuit jezelf.”

Richa Sital

Richa Sital

Loopbaancoach

Meer over Richa

Richa is enthousiast én gemotiveerd. Een veilige basis creëren: dat doet ze door vertrouwen te bieden en zich open te stellen voor ieders verhaal. Ze vindt het belangrijk om een relatie op te bouwen waar gevoelens, gedachtes en interesses gedeeld kunnen worden. Naast haar traineeship heeft ze als persoonlijk begeleider ervaring opgedaan binnen Mens & Arbeid. Ze is flexibel, spontaan en houdt ervan om nieuwe mensen te leren kennen. Als vliegende keep is Richa in meerdere regio’s van Nederland aan het werk. Door een spiegel voor te houden, helpt Richa je om tot inzichten te komen en om je te laten groeien als persoon. Ze is behulpzaam, empathisch en ambitieus.

Saskia Markestein

Saskia Markestein

Loopbaancoach

Meer over Saskia

Saskia’s passie is om mensen te laten zien en voelen wie ze daadwerkelijk zijn. Wie is de persoon voorbij eventuele belemmeringen en beperkende overtuigingen? Ze is sensitief, open en daadkrachtig. In de afgelopen jaren heeft ze veel mensen begeleid in hun proces naar persoonlijke ontwikkeling en het loslaten van negatieve ervaringen uit het verleden. Nu vindt ze bij Mens & Zo, regio Almere, een nieuwe uitdaging in het begeleiden naar een passende werkplek. Saskia’s manier van coachen is warm en tegelijkertijd nuchter: je weet bij Saskia waar je aan toe bent en je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. “Ik help je herinneren wat een prachtmens je bent en van daaruit zal je weer gaan ervaren wat er allemaal mogelijk is voor jezelf.”

team mens en zo

Marian van de Berg

Loopbaancoach

Meer over Marian

Marians betrokkenheid en oprechte interesse zorgen ervoor dat de cliënt zich in zijn of haar waarde gelaten voelt. Accepteren wie je bent, compassie met jezelf hebben en vanuit daar ontdekken welke capaciteiten je hebt en hoe je deze (nog) beter kunt benutten. Denken in mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden.

Met een gerichte aanpak begeleid Marian jou in jouw persoonlijke ontwikkeling en loopbaan. Dit doet zij door jou inzicht te laten krijgen in je kwaliteiten, mogelijkheden, waarden en interesses.

Haar doel is dat jij weer gaat geloven in jezelf, dat je trots bent op wie je bent, wat je kunt en ziet wat er allemaal nog meer kan.

Eugenia Lugua Bonjasky

Eugenia Lugua Bonjasky

Operationeel Directeur

Meer over Eugenia

Eugenia is gedreven, gepassioneerd en heeft oog voor het belang van de opdrachtgever en cliënt. Met ruim tien jaar ervaring in diverse re-integratietrajecten weet ze hoe belangrijk het is om jou de zorg uit handen te nemen. Oftewel: jou te ‘ontzorgen’. Ze denkt graag in mogelijkheden en gaat oplossingsgericht te werk. ‘Lukt het niet linksom, dan wel rechtsom.’ Haar drijfveer? Ze staat voor de volle 100% achter de organisatie. Ze vindt het belangrijk om iedereen een kans te geven en ondersteunt jou als opdrachtgever zo goed mogelijk door je te voorzien van gedegen advies. Eugenia’s aanpak is toegankelijk, mensgericht en recht voor zijn raap. Ze bouwt graag een professionele relatie met je op waarin openheid en eerlijkheid voorop staan. Het liefst maakt ze dan ook informeel en ongeforceerd kennis door om de tafel te zitten met een kop koffie..

Andy Portier

Andy Portier

Trainee

Meer over Andy

Denken in mogelijkheden. De belangrijkste drijfveer in het begeleiden van mensen op
weg naar hun doelen. Andy geeft hieraan invulling door op gepaste wijze en met een gezonde dosis humor richting de gestelde doelen te werken.

Andy heeft werkervaring opgedaan in uiteenlopende branches. Tel daarboven op de nodige levenservaring en je hebt in hem een betrokken Loopbaancoach met inlevingsvermogen, die je in staat stelt om met een realistische blik de toekomst tegemoet te zien.

Zijn toegankelijkheid maakt dat jij je in het contact met Andy al snel op jouw gemak voelt. Andy’s motto: ‘je kan meer dan je denkt’. Op enthousiasmerende wijze gaat hij de verbinding aan. Dit vindt plaats in een prettige sfeer waarin jij jezelf kan zijn, het beste in jezelf naar boven weet te halen en in grote mate zelf het tempo bepaalt.

Persoonlijke coaching staat bij Mens & Zo centraal.
Vragen of meer informatie?