Je bent hier:

Werkfit Maken traject UWV

Samen met het UWV en diverse gemeentes bieden we verschillende trajecten aan. Het gaat hier om het Werkfit Maken-, Naar Werk- en Modulaire re-integratiedienst voor UWV. Voor gemeenten bieden we een Re-integratietraject op maat, waarbij de focus kan liggen op het fit krijgen van een kandidaat of het begeleiden naar werk..

Na een (lange) periode van uitval kan de terugkeer naar het werk een grote stap zijn. Het doel van deze trajecten is om de cliënt mentaal én fysiek fit te krijgen, zodat deze vol zelfvertrouwen terug kan keren naar een betaalde baan.

Tijdens deze trajecten worden interventies ingezet die zijn afgestemd op de persoonlijke behoeftes van de kandidaten. Waarbij in de begeleiding naar werk ook gerichte sollicitatieactiviteiten worden ingezet.

Terug naar werk via UWV

Je wilt weer aan het werk. Mens en Zo begeleidt je tijdens het Werkfit Maken traject. Via het UWV kun je het Naar Werk traject aangeboden krijgen. Dit traject helpt je terug te keren naar een betaalde baan. Samen met een professionele loopbaancoach van Mens & Zo ga je op zoek naar passend werk.

We snappen als geen ander dat er een traject vooraf gaat aan de terugkeer naar het werkveld. Daarom ondersteunen we je graag bij het modulaire re-integratiedienst traject van het UWV. Dit kun je zien als een voorschakeltraject. Hier ga je aan de slag met voorbereiding en zet je de eerste stappen. De individuele coaching die je hier van Mens en Zo ontvangt is gericht op Participatie Interventie, Bevorderen Maatschappelijke Deelname en Begeleiding bij Scholing.

Maatwerktraject en persoonlijke aandacht

Bij Mens en Zo staat persoonlijke aandacht voorop. Samen met de loopbaancoach ga je aan de slag met jouw Werkfit Maken traject via het UWV. Bij het traject denken we altijd met je mee. Zo gaan we persoonlijk, vertrouwelijk en zorgvuldig aan het werk. Dit alles in afstemming met het UWV. Met een loopbaancoach van Mens & Zo doorloop je het gehele Werkfit Maken traject UWV onder persoonlijke en passende begeleiding.

Aan de slag

Wanneer het gehele Werkfit Maken traject via het UWV is doorlopen, heb je een realistisch beeld van de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Je kunt je volle focus leggen op terugkeren naar het werkveld. Bij Mens & Zo gaan we graag met je aan de slag. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onderstaand contactformulier. Samen zoeken we naar een geschikte invulling om weer werkfit te worden.

 

Ik wil graag gebeld worden

    Mens en zo
    Esther Weijers