Je bent hier:

Deuren openen naar nieuw werk. Dat doen we samen met verschillende werkgevers. Om dit te realiseren bieden we vijf diensten aan: Loopbaancoaching & Advies, Assessments & Workshops, Outplacement, Re-integratie en Arbeidsdeskundig Onderzoek. Deze diensten voeren we uit op onze eigen wijze. We houden hierbij rekening met alle kansen en mogelijkheden.

Wil jij als werkgever jouw werknemers duurzamer inzetten? Bijvoorbeeld door in kaart te brengen of werknemers goed op hun plek zitten? Dat doen we met behulp van onze dienst Loopbaancoaching & Advies. Zoek je de beste match voor jouw organisatie? Daar helpt onze dienst Assessments bij. Het dient als selectie-instrument, met zowel waarde voor de werkgever als de kandidaat.

Door het aannemen van personeel groeien en veranderen organisaties. Hierdoor kunnen personele wisselingen ontstaan die niet te voorkomen zijn. Dit kan ervoor zorgen dat een werknemer de huidige functie niet meer binnen de organisatie kan of wil vervullen. Dan komt een Outplacementtraject aan de orde, waarbij goede zorg belangrijk is.

Ben je als werkgever op zoek naar een specialist op het gebied van verzuim? Mens & Zo kan je in dit proces ontzorgen door een zieke medewerker zo snel mogelijk te laten re-integreren binnen of buiten jouw organisatie. Dit doen we aan de hand van onze dienst: Re-integratie. Met onze laatste dienst, het Arbeidsdeskundig Onderzoek, kijken we samen naar duurzame re-integratiemogelijkheden voor jouw werknemer.

Neem contact op

    Mens en zo
    Linda Janssen