Je bent hier:

Voor werknemers openen we deuren naar nieuw werk. Om een plan op maat vast te stellen, bieden we een vijftal diensten aan. Het gaat hier om de diensten: Loopbaancoaching & Advies, Assessments & Workshops, Outplacement, Re-integratie en Arbeidsdeskundig Onderzoek. Al deze diensten voeren we uit op onze eigen wijze, waarbij we rekening houden met jouw kansen en mogelijkheden.

Wil jij het maximale uit jezelf halen? Heb je advies nodig over de richting van je carrière? Of wil je ontdekken wat jouw talenten en drijfveren zijn? Daarvoor bieden we de dienst Loopbaancoaching & Advies aan. Wil je weten over welke kwaliteiten jij beschikt? Wat jouw voorkeur in werkstijl is en erachter komen wie jij als persoon bent? Onze Assessments brengen dit duidelijk in beeld.

Of voel jij je misschien niet op de plek binnen de organisatie waar je momenteel werkzaam bent? Dat kunnen we jou professioneel begeleiden naar ander werk met behulp van een Outplacementtraject.

Is het lastig om na een (langdurige) periode van ziekte weer aan het werk te gaan? Hiervoor bieden we een Re-integratietraject. We bieden ook een Arbeidsdeskundig Onderzoek aan: het kan voorkomen dat jouw werkgever je oproept voor een Arbeidsdeskundig Onderzoek. Dit is erop gericht om jouw werksituatie in kaart te brengen.

Neem contact op

    Mens en zo
    Richa Sital