Je bent hier:

Mens & Zo helpt mensen en organisaties verder in het bereiken van hun doelen en begeleidt mensen van begin tot eind met hun loopbaan. Onder meer door de inzet van Re-integratiebegeleiding, Coaching, Advies met betrekking tot loopbaanvraagstukken en Bemiddeling. Ook bieden we de UWV Re-integratie diensten.

Van Noord-Brabant tot Groningen: we staan voor jou klaar! Mens & Zo opent deuren naar nieuw werk. We zetten dingen in perspectief, denken in kansen en mogelijkheden. We benaderen jou met een frisse blik, waardoor we een uniek traject voor jou creëren en daarmee jouw doel (gaan) bereiken. Dit alles doen we met een vleugje humor, onze nuchtere houding en een persoonlijke aanpak.

We gaan altijd persoonlijk en zorgvuldig te werk, met oprechte interesse voor jou. Jouw persoonlijke situatie vormt het uitgangspunt. We kijken naar talenten en capaciteiten, drijfveren en doelstellingen. Alles wat we doen is bovendien maatwerk. We werken met verschillende doelgroepen en denken mee vanuit betrokkenheid en met een duidelijke stip op de horizon. Ons uitgangspunt? ‘Je doet het zelf, maar niet alleen.’

Team mens en zo

Wij zijn eigenwijs…

Eigenwijs. We doen het op onze eigen wijze. Hoe? We laten je inzien waar je voor staat, wat je mogelijkheden zijn en dat er meerdere sporen leiden naar de kortste weg naar werk. We staan voor een eigen aanpak en benadering en kijken verder dan nodig is. Dit doen we met humor en een nuchtere blik.

Wij zijn gedreven…

We geloven in een doelgerichte en heldere aanpak. Het maximaal haalbare resultaat: daar gaan we voor! Doorpakken, actief in beweging zijn en kijken naar jouw toekomst. Op deze manier zetten we een stip op de horizon en bereiken we jouw gewenste doel.

Wij zijn persoonlijk…

Door vertrouwen op te bouwen ontstaat verbinding. Vanuit hier kunnen we verder bouwen. We luisteren aandachtig naar jouw verhaal. Je persoonlijke situatie in combinatie met jouw talenten, capaciteiten, drijfveren en doelstellingen vormen de basis. Daar bouwen we samen op verder, want persoonlijke aandacht staat bij ons op één. Dit alles met als doel: concreet resultaat boeken.

Wij zijn duidelijk…

We staan voor een transparante, nuchtere aanpak richting opdrachtgevers en cliënten. We communiceren open en eerlijk tussen alle lagen. Hierdoor weten jij én wij waar we aan toe zijn. We kijken kritisch naar onszelf, verbeteren waar nodig en blijven ons ontwikkelen.

Keurmerk waar we trots op zijn!

Mens & Zo draagt het Blik op Werk Keurmerk. Dienstverleners met dit keurmerk onderscheiden zich van andere dienstverleners. Het keurmerk staat borg voor de basiskwaliteiten en de betrouwbaarheid van de dienstverleners, die zich inspannen bij het vinden en behouden van (gezond) werk. Certificerende instellingen toetsen de werkwijzen, afspraken en resultaten van de dienstverleners. Daarnaast onderzoeken zij voortdurend de tevredenheid van cliënten en opdrachtgevers. Zo borgen we de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze dienstverlening.