Je bent hier:

Voor arbeidsdeskundig onderzoek in regio Apeldoorn ben je bij Mens en Zo aan het juiste adres. Wij helpen bedrijven die aan de slag willen met verzuim en de inzetbaarheid van medewerkers. Op grond van de Arbowet en het Arbeidsomstandighedenbesluit zijn werkgevers verplicht een bedrijfsarts in te schakelen. Mens en Zo ondersteunt bij dit traject en het arbeidsdeskundig onderzoek in Apeldoorn en zorgt ervoor dat dit proces zo betrouwbaar, professioneel en soepel mogelijk verloopt.

Onze werkwijze

Bij arbeidsdeskundig onderzoek in Apeldoorn richten wij ons voornamelijk op de inzetbaarheid van jouw medewerkers. Wat kan de cliënt nog wél en waar krijgt hij of zij weer energie van? Om de terugkeer naar het werk te bespoedigen denken wij altijd proactief mee. De persoonlijke situatie van onze cliënt vormt daarbij het uitgangspunt. We kijken naar het talent, de capaciteiten, drijfveren en doelstellingen. Bovendien kan je van ons altijd maatwerk verwachten in de vorm van een plan op maat. Samen gaan wij voor een nieuwe start.

Arbeidsdeskundig onderzoek

Wanneer onze arbeidsdeskundige in Apeldoorn wordt ingeschakeld wordt er altijd De arbeidsdeskundige gaat op basis van de informatie die hij van de bedrijfsarts krijgt kijken of de functie en werkplek nog wel bij de cliënt aansluiten. Op basis daarvan wordt er een advies geformuleerd. Dit advies kan zijn dat de cliënt dezelfde functie kan blijven uitvoeren, een nieuwe functie binnen dezelfde organisatie kan gaan uitvoeren of het zoeken naar een baan bij een andere organisatie. Dit gaat te allen tijde in samenspraak met onze opdrachtgever, de cliënt en bedrijfsarts. Op die manier voorzien wij altijd advies op maat.

Wij vertellen je graag meer

Ben jij op zoek naar een bureau in Apeldoorn wat arbeidsdeskundig onderzoek uitvoert? Dan ben je bij Mens en Zo aan het juiste adres. Met persoonlijke aandacht voor de klant halen wij het beste uit iedere situatie. Ben je benieuwd hoe wij je van dienst kunnen zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het onderstaand contactformulier of per mail via info@mensenzo.nl. Maak je liever telefonisch een afspraak? Ook dat is geen probleem. Wij zijn bereikbaar via 074-75 014 87.