Je bent hier:

Mens en Zo is een bureau dat gespecialiseerd is in outplacement, loopbaancoaching, re-integratie trajecten en arbeidsdeskundig onderzoek in regio Deventer. Wij gaan altijd persoonlijk en zorgvuldig te werk om op die manier de beste resultaten te behalen. De persoonlijke situatie van onze cliënten is het uitgangspunt waarbij we kijken naar talenten, capaciteiten, drijfveren en de doelstellingen. Ben jij benieuwd wat onze arbeidsdeskundige in Deventer voor jou en jouw organisatie kan betekenen? Wij vertellen je er meer over.

Hoe ziet een arbeidsdeskundig onderzoek eruit?

Stap een is het in kaart brengen van de huidige werksituatie van de cliënt. Zowel de werkplek als de functie worden hierin meegenomen. Er wordt namelijk onderzocht of deze twee factoren nog passen bij de eventuele beperkingen van de cliënt. De informatie van de bedrijfsarts wordt bij het schetsen van deze situatie gebruikt om op die manier een zo goed mogelijk advies uit te kunnen brengen. In dit advies worden alle kansen en mogelijkheden voor de cliënt besproken. Dankzij arbeidsdeskundig onderzoek in Deventer wordt bepaald of de cliënt binnen de organisatie werkzaam blijft, of dat er gekeken moet worden naar kansen buiten de organisatie.

Wet Verbetering Poortwachter

Bij arbeidsdeskundig onderzoek in Deventer wordt altijd rekening gehouden met de Wet Verbetering Poortwachter. Hierin staan regels waaraan men zich moet houden tijdens de eerste twee ziektejaren. Deze wet stelt dat zowel werkgever als -nemer verantwoordelijk zijn voor het re-integratietraject. Het doel van deze wet is het zo snel mogelijk terug aan het werk krijgen van de cliënt. Samen gaan we op zoek naar een passende baan waarin de werknemer weer met nieuwe energie aan de slag gaat.

Neem contact op met onze arbeidsdeskundige in Deventer

Mens en Zo ondersteunt je graag bij arbeidsdeskundig onderzoek in Deventer. Ben jij benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Onze arbeidsdeskundige komt graag met je in contact. Je kunt hem bereiken door middel van onderstaande contactformulier. Liever telefonisch of per mail contact? Ook dat is geen probleem. We zijn bereikbaar via info@mensenzo.nl of via 074 – 75 014 87.