Je bent hier:

Ben jij op zoek naar een bureau in Ede wat gespecialiseerd is in arbeidsdeskundig onderzoek? Mens en Zo helpt je graag verder! Wij zijn een bureau wat ondersteuning biedt in loopbaan coaching, outplacementtrajecten, re-integratie én arbeidsdeskundig onderzoek in Ede. Benieuwd wat wij voor jou en/of jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat is arbeidsdeskundig onderzoek?

Wanneer we praten over arbeidsdeskundig onderzoek hebben we het over een advies wat gegeven wordt omtrent de re-integratiemogelijkheden van een zieke medewerker. Hierbij wordt gekeken naar de huidige situatie, zoals de werkplek en organisatie, en de mogelijkheden die er zijn. Zijn er bijvoorbeeld kansen om op een andere afdeling aan de slag te gaan? Of is het verstandiger om naar een nieuwe functie buiten de organisatie te gaan kijken? Dit zijn vragen die tijdens ons arbeidsdeskundig onderzoek in Ede zullen worden beantwoord.

Rol bedrijfsarts

Wanneer wij dit onderzoek uitvoeren, kijken wij ook altijd naar het advies van de bedrijfsarts. Wij vinden het belangrijk dat onze cliënt zich gehoord voelt en zullen dan ook een zo uitgebreid mogelijke analyse uitvoeren om tot het beste advies te komen. Hierbij zijn de drijfveren en visies van de cliënt onmisbaar. Het doel van het arbeidsdeskundige onderzoek is het vinden van een baan in regio Ede, waar onze cliënt weer energie van krijgt.

Wet Verbetering Poortwachter

Tijdens onze werkzaamheden wordt er rekening gehouden met Wet Poortwachter. Deze wet stelt dat zowel werkgever als -nemer beide verantwoordelijk zijn voor een zo goed mogelijk re-integratietraject. Deze wet is er om het aantal zieke werknemers terug te dringen en hier snel en effectief mee om te gaan.

Het arbeidsdeskundig onderzoek in Ede, hoe zit het er uit?

Het arbeidsdeskundig onderzoek  wordt altijd door onze specialist uitgevoerd. Er zijn een aantal stappen die gezet worden voordat het uiteindelijke advies uitgebracht wordt. Zo komt onze arbeidsdeskundige langs bij jullie organisatie in regio Ede, worden er gesprekken gevoerd en wordt de huidige werkplek grondig geanalyseerd. Benieuwd hoe het onderzoek er uit kan zien voor jouw organisatie? Wij vertellen je er graag meer over.

Contact opnemen

Voor meer informatie over ons arbeidsdeskundig onderzoek of een van onze andere diensten in regio Ede kunnen jullie contact opnemen met het team van Mens en Zo. Ze zitten voor je klaar en beantwoorden al jouw vragen. Je kunt ze bereiken door een mail te sturen naar info@mensenzo.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen. Liever telefonisch contact? Ook dat is geen probleem. Wij zijn bereikbaar via 074 – 75 014 87.