Je bent hier:

Heb jij een medewerker die door langdurige ziekte uit de roulatie is? Of zijn er andere redenen waarom deze collega de huidige werkzaamheden niet meer uit kan voeren? Dan raden wij je aan om onze arbeidsdeskundige in Zwolle in te schakelen. Ons team helpt je graag verder met het zo goed mogelijk terugdringen van verzuim binnen de organisatie. Dit doen we door middel van snelle en persoonlijke hulp en ondersteuning.

Wat is arbeidsdeskundig onderzoek?

De kans is groot dat je te maken krijgt met arbeidsdeskundigen wanneer er een werknemer voor langere tijd uitvalt. Hierbij wordt altijd arbeidsdeskundig onderzoek uitgevoerd. Er wordt advies gegeven over eventuele re-integratiemogelijkheden of het zoeken van een nieuwe werkplek waar de cliënt weer met plezier naar toe gaat. Om dit advies uit te kunnen brengen is het van belang om de volgende vier vragen te beantwoorden:

  • Is het mogelijk om de werknemer terug te laten keren binnen de organisatie?
  • Is dit niet mogelijk? Zijn er dan aanpassingen binnen de organisatie mogelijk waardoor de werknemer hier wel kan blijven werken?
  • Is dit niet mogelijk? Kan de werknemer ander werk uitvoeren bij de eigen werkgever? Bijvoorbeeld door het creëren van een andere functie of het kijken naar andere afdelingen.
  • Is dit ook niet mogelijk? Kan er dan werk worden gevonden buiten de huidige werkgever?

Door middel van arbeidsdeskundig onderzoek in Zwolle zorgen wij ervoor dat de cliënt weer met plezier terug aan de slag gaat, waarbij rekening wordt gehouden met de drijfveren en visie van de werknemer.

Wij vertellen je graag meer

Mens en Zo is actief op verschillende locaties in Nederland. Ook voor arbeidsdeskundig onderzoek in Zwolle kun je contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag meer over onze diensten tijdens een persoonlijk gesprek. Je kunt contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen of te bellen naar 074-7501487. Liever per mail contact opnemen? Ook dat is geen probleem. Wij zijn bereikbaar via info@mensenzo.nl. Onze arbeidsdeskundige in Zwolle staat voor je klaar.