Je bent hier:

We bieden Loopbaancoaching & Advies aan voor zowel werknemers als werkgevers. Beide met als doel om het maximale uit de situatie halen. Bijvoorbeeld op het gebied van carrières, talenten en drijfveren. Onze loopbaancoaches helpen hierbij. De coaching en het loopbaanadvies kan afzonderlijk worden ingezet of als onderdeel van bijvoorbeeld een Outplacementtraject of Re-integratietraject. We formuleren doelen in samenspraak met medewerker en/of werkgever en gaan aan de hand van deze doelen aan de slag.

 

Wil je graag dat wij contact met je opnemen? Vul dan hieronder ons contactformulier in!

Onze loopbaancoaching

Of er nu sprake is van een concreet of minder concreet loopbaanvraagstuk; we denken graag mee en hebben ervaring met veel verschillende loopbaanvragen. Tijdens een vertrouwelijk en persoonlijk kennismakingsgesprek (intake) bespreken we de situatie en wensen. Op basis daarvan geven we een persoonlijk advies. Dit in de vorm van een loopbaanplan op maat.

Vragen waarin we coachen zijn bijvoorbeeld: ‘Welke baan en werkomgeving passen goed bij mij?’, ‘Waar loop ik tegenaan tijdens mijn werk? En hoe kan ik dat beïnvloeden?’ of in het geval van werkgevers: ‘Wat is het ontwikkelpotentieel van deze medewerker?’ en ‘Welke aanpak past hier het beste bij?’

Persoonlijk plan met maatwerk

Iedere situatie is anders en ieder persoon uniek. Dat vraagt om een persoonlijke aanpak en een plan op maat. Een coachtraject bij Mens & Zo begint altijd met een plan dat we volledig afstemmen. In het plan geven we een uitgebreid advies. Het kan bijvoorbeeld bestaan uit een ‘Persoonlijke Profiel Analyse’ (assessment), terugblik op de loopbaan, het in beeld brengen van de persoonlijke missie, visie en drijfveren, de fase van keuzes maken en een vervolgpad bepalen.

Ik wil graag gebeld worden

    Mens en zo
    Loopbaancoaching & Advies