Loopbaancoaching & Advies

Bij Mens & Zo begrijpen we dat jouw loopbaan een reis is vol kansen en uitdagingen, zowel voor werknemers als werkgevers. Ons doel is om het maximale uit jouw situatie te halen, of het nu gaat om carrièreontwikkeling, het ontdekken van jouw talenten of het begrijpen van jouw drijfveren.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Loopbaancoaching voor werknemers

Voor werknemers bieden we loopbaancoaching op maat. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat en niet zeker weet welke richting je moet kiezen, of een doorgewinterde professional bent die op zoek is naar nieuwe uitdagingen, onze coaches zijn er om jou te ondersteunen. We helpen je bij het definiëren van jouw loopbaandoelen, het identificeren van obstakels en het ontwikkelen van strategieën om jouw carrière een boost te geven.

Loopbaancoaching voor werkgevers

Werkgevers kunnen ook profiteren van onze loopbaancoachingdiensten. We begrijpen dat het essentieel is om gemotiveerde en betrokken medewerkers te hebben. Onze coaching en loopbaanadvies kunnen worden ingezet om de prestaties en het welzijn van jouw team te verbeteren. Of het nu gaat om het begeleiden van individuele medewerkers bij loopbaanontwikkeling of het creëren van effectievere teams, wij zijn er om te helpen.

Loopbaancoaching & Advies

Onze loopbaancoaching

Of je nu met een specifieke loopbaanuitdaging kampt of gewoon behoefte hebt aan wat helderheid in jouw professionele traject, bij Mens & Zo staan we voor je klaar. Onze loopbaancoaches hebben ruime ervaring in het behandelen van een breed scala aan loopbaanvragen. Onze aanpak begint met een vertrouwelijk en persoonlijk kennismakingsgesprek, ook wel een intake genoemd. Tijdens dit gesprek gaan we in op jouw situatie, behoeften en doelen. Op basis hiervan bieden we jou een op maat gemaakt loopbaanadvies. Dit advies wordt vervolgens vertaald naar een concreet loopbaanplan dat specifiek op jouw behoeften is afgestemd.

Voorbeelden van vragen waarbij we je kunnen coachen zijn onder andere:

  • Welke baan en werkomgeving sluiten het beste aan bij mijn capaciteiten en interesses?
  • Welke uitdagingen ervaar ik in mijn huidige werk en hoe kan ik deze beïnvloeden?
  • Voor werkgevers: Wat is het potentieel van deze medewerker op het gebied van ontwikkeling?
  • Hoe kunnen we het beste aanpakken om de loopbaan van deze medewerker te bevorderen?

Persoonlijk plan met maatwerk

Bij Mens & Zo begrijpen we dat iedere persoon uniek is, en elke situatie anders. Daarom is onze aanpak altijd persoonlijk en gebaseerd op jouw specifieke behoeften. Onze coachtrajecten beginnen steevast met het opstellen van een volledig op maat gemaakt plan.

Dit plan is doordacht en uitgebreid. Het kan verschillende elementen bevatten, zoals een grondige ‘Persoonlijke Profiel Analyse’ (assessment), een terugblik op jouw loopbaan tot nu toe, het helder in kaart brengen van jouw persoonlijke missie, visie en drijfveren, en het bepalen van jouw volgende stappen in de loopbaan. Kortom, jouw persoonlijke plan is het fundament van onze coaching en helpt ons om jouw specifieke behoeften en doelen te begrijpen en hierop af te stemmen.

Onze Loopbaancoaches staan voor je klaar

Veelgestelde vragen

Een loopbaancoach helpt je helder te krijgen wat je kan en wilt met jouw loopbaan. Dit is een belangrijke keuze in je leven. Een loopbaancoach van Mens & Zo laat je zien hoe je dit aanpakt.

Wil je graag dat wij contact met je opnemen om te bespreken hoe onze loopbaancoaching en -adviesdiensten jou kunnen helpen? Vul dan ons contactformulier in. We kijken ernaar uit om jou te begeleiden. Samen halen we het maximale uit jouw loopbaan!

Met loopbaanbegeleiding krijg je ondersteuning bij het maken van keuzes over jouw loopbaan. Samen met een loopbaancoach van Mens & Zo ga je op zoek naar de richting en functie die bij jou past.

Gerelateerd blogs

Ik wil graag gebeld worden

    Mens en zo
    Richa Sital