Je bent hier:

Loopbaancoach Almelo

Ben je op zoek naar een passende loopbaancoach in regio Almelo? Mens en Zo helpt je graag verder. Onze coaches bieden ondersteuning gedurende de gehele loopbaan. Samen gaan we kijken naar een plan wat past bij onze cliënt om op die manier een aanpak op maat te maken. Dit plan zal de leidraad worden van het gehele traject. Onze loopbaancoach in Almelo helpt je graag verder!

Bel ons

Welke werkzaamheden voert een loopbaancoach uit?

Onze loopbaancoach in regio Almelo helpt je bij het vinden van een nieuwe baan, waarbij de focus volledig op het individu ligt. Samen gaan we kijken naar de doelen van onze cliënt en beantwoorden we de vragen: “wie ben ik?”, “wat wil ik?” en “wat kan ik?”. Onze coaches zullen er alles aan doen om het zelfvertrouwen van de cliënt te versterken om zo het beste resultaat te behalen, zowel voor onze cliënt als opdrachtgever.

Betrouwbaar, professioneel en open

Ieder traject is anders en uniek. We geven uitgebreid advies, blikken terug op het verleden en brengen in kaart wat de missie, visie en drijfveren zijn. Op die manier zetten we stappen naar een succesvol traject. Hierbij staat privacy hoog in het vaandel. Bij Mens en Zo werken we volledig volgens de AVG-wetgeving. Zo kunnen we een betrouwbaar, professioneel en open gesprek met elkaar voeren. We geven onze opdrachtgevers de mogelijkheid om het gehele traject te bekijken via een persoonlijk Dashboard. Hierdoor hebben ook zij inzicht in het proces en de stappen die gezet zijn.

Kosten Loopbaancoach Almelo

Voor informatie over de kosten van een Loopbaancoach in Almelo kun je altijd contact met ons opnemen. Bij Mens & Zo hanteren we voor particulieren trajecten een prijs vanaf €500,-. De werkgever zal in vele gevallen de kosten van Loopbaanbegeleiding op zich nemen. Dit wordt namelijk vaak in de arbeidsovereenkomst opgenomen. Hier wordt niet altijd voor gekozen. Wanneer de werknemer de Loopbaancoach zelf betaald is de werknemer namelijk onafhankelijk van de werkgever.

Neem contact op

Mens en Zo biedt alle hulp die nodig is om dit traject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Onze loopbaancoach in Almelo staat voor je klaar. Ben je benieuwd hoe wij je van dienst kunnen zijn? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier of per mail via info@mensenzo.nl. Maak je liever telefonisch een afspraak? Ook dat is geen probleem. Wij zijn bereikbaar via 074-75 014 87. Samen gaan we voor een nieuwe start!