Je bent hier:

Bij Mens en Zo kun je terecht voor loopbaancoaching in Apeldoorn. Onze loopbaancoach in Apeldoorn ondersteunt je bij het maken van belangrijke beslissingen binnen je loopbaan. We kijken samen naar jouw talenten en stellen een persoonlijk plan op dat aansluit bij jouw individuele situatie en doelen. Onze loopbaancoaches in Apeldoorn hebben als doel om inzicht te krijgen in wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Ieder mens is uniek en heeft zijn of haar eigen krachten. Hierdoor krijg je meer motivatie, energie en zelfvertrouwen. Of je nu wilt terugkeren na ziekte of een nieuwe stap wilt zetten, wij bieden gepaste aandacht en een persoonlijke aanpak.

Bel ons

Wat doet een loopbaancoach?

Een loopbaancoach in Apeldoorn ondersteunt je gedurende het zoeken naar een nieuwe baan. Hierin gaan we kijken naar de doelen die behaald willen gaan worden. Op basis van die doelen wordt er een plan op maat gecreëerd waar we het gehele traject op terug kunnen vallen. Het doel van onze loopbaan coaching in Apeldoorn is het verkrijgen van inzicht in de vragen ‘wie ben ik?’, ‘wat wil ik?’ en ‘wat kan ik?’. Uiteindelijk willen wij ervoor zorgen dat er meer motivatie, energie en zelfvertrouwen is. Deze factoren spelen namelijk een grote rol als het aankomt op de loopbaan.

Hoe kan Mens en Zo helpen?

Onze loopbaancoaching in Apeldoorn is beschikbaar voor zowel werknemers die vanuit ziekte terug willen keren naar het bedrijf als voor mensen die een nieuwe stap willen of moeten zetten buiten een organisatie. We begrijpen dat een loopbaantraject soms voor moeilijke situaties kan zorgen. Daarom willen we dat onze cliënten zich op hun gemak voelen tijdens de sessies. We werken altijd vanuit een persoonlijke aanpak en zorgen we voor een open, betrouwbare en persoonlijke werkwijze.

Onze werkwijze

Bij ons is iedere situatie anders en uniek. Wij maken dan ook altijd een persoonlijk plan op maat. Dit plan stemmen wij altijd af met onze cliënt zodat we hier samen aan kunnen gaan werken. Wij zullen uitgebreid advies geven, blikken terug op het verleden en brengen in beeld wat de missie, visie en drijfveren zijn. Zo kunnen we een duidelijk stappenplan ontwikkelen waar we mee aan de slag gaan.
Om ervoor te zorgen dat al onze cliënten ons vertrouwen, werken wij bij Mens en Zo volledig volgens de AVG-wetgeving. We bieden opdrachtgevers de mogelijkheid om de voortgang van het traject te bekijken via een persoonlijk Dashboard. Bij Mens en Zo geloven we in een open, betrouwbare en persoonlijke werkwijze. We maken altijd een persoonlijk plan op maat en stemmen dit af op jouw behoeften en doelen. We bieden uitgebreid advies, reflecteren op het verleden en brengen jouw missie, visie en drijfveren in beeld. 

Wat kost een Loopbaancoach in Apeldoorn?

Voor informatie over de kosten van een Loopbaancoach in Apeldoorn kun je altijd contact met ons opnemen. Bij Mens & Zo hanteren we voor particulieren trajecten een prijs vanaf €500,-. De werkgever zal in vele gevallen de kosten van Loopbaanbegeleiding op zich nemen. Dit wordt namelijk vaak in de arbeidsovereenkomst opgenomen. Hier wordt niet altijd voor gekozen. Wanneer de werknemer de Loopbaancoach zelf betaald is de werknemer namelijk onafhankelijk van de werkgever.

Neem contact op

Wil je graag meer weten over onze loopbaancoaching in Apeldoorn? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Mens en Zo. Wij denken graag met je mee en zullen je van deskundig advies voorzien. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij goed te handelen in iedere situatie waardoor we hier dan ook op de juiste momenten op in kunnen spelen. Je kunt ons bereiken door te bellen naar +31-74-7501487 of vul onderstaand contact formulier in. We denken graag met je mee!