Je bent hier:

Mens en Zo biedt loopbaan coaching aan in Apeldoorn. Onze coaches bieden ondersteuning gedurende het maken van (moeilijke) beslissingen binnen de loopbaan. Wij voorzien onze cliënten van advies over en gaan samen kijken naar de talenten. Ieder mens is namelijk uniek en heeft zijn of haar eigen krachten. Onze loopbaancoach in Apeldoorn focust zich te allen tijde op de individu en zal op basis daarvan op maat te werk gaan.

Bel ons

Wat doet een loopbaancoach?

Een loopbaancoach ondersteunt je gedurende het zoeken naar een nieuwe baan. Hierin gaan we kijken naar de doelen die behaald willen gaan worden. Op basis van die doelen wordt er een plan op maat gecreëerd waar we het gehele traject op terug kunnen vallen. Het doel van onze loopbaan coaching in Apeldoorn is het verkrijgen van inzicht in de vragen ‘wie ben ik?’, ‘wat wil ik?’ en ‘wat kan ik?’. Uiteindelijk willen wij ervoor zorgen dat er meer motivatie, energie en zelfvertrouwen is. Deze factoren spelen namelijk een grote rol als het aankomt op de loopbaan.

Hoe kan Mens en Zo helpen?

Mens en Zo coacht zowel werknemers die vanuit ziekte terug willen keren naar het bedrijf als mensen die graag een nieuwe stap willen of moeten gaan zetten buiten een organisatie. Uiteraard behandelen wij ieder traject met gepaste aandacht. Wij begrijpen dat een loopbaantraject soms voor moeilijke situaties kan zorgen. Door middel van onze persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt gedurende de sessies.

Onze werkwijze

Om ervoor te zorgen dat al onze cliënten ons vertrouwen, werken wij bij Mens en Zo volledig volgens de AVG-wetgeving. Dit willen we dan ook te allen tijde waarborgen. Daarnaast bieden we onze opdrachtgevers de mogelijkheid om de voortgang van het traject te bekijken via een persoonlijk Dashboard. Wij vinden het namelijk belangrijk om deze open, betrouwbare en persoonlijke werkwijze uit te stralen naar zowel de werknemer als -gever.

Persoonlijke aanpak

Bij ons is iedere situatie anders en uniek. Wij maken dan ook altijd een persoonlijk plan op maat. Dit plan stemmen wij altijd af met onze cliënt zodat we hier samen aan kunnen gaan werken. Wij zullen uitgebreid advies geven, blikken terug op het verleden en brengen in beeld wat de missie, visie en drijfveren zijn. Zo kunnen we een duidelijk stappenplan ontwikkelen waar we mee aan de slag gaan.

Neem contact op

Ben jij op zoek naar een ervaren loopbaancoach in Apeldoorn? Neem geheel vrijblijvend contact op met Mens en Zo. Wij denken graag met je mee en zullen je van deskundig advies voorzien. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij goed te handelen in iedere situatie waardoor we hier dan ook op de juiste momenten op in kunnen spelen. Je kunt ons bereiken door te bellen naar +31-74-7501487 of vul onderstaand contact formulier in. We denken graag met je mee!