Je bent hier:

Voor een ervaren en deskundige loopbaancoach in Breda ben je bij Mens en Zo aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis van alle vraagstukken die tijdens een sessie naar voren kunnen komen. Hierdoor kunnen wij je uitstekend van dienst zijn. Naast loopbaancoaching kunnen wij je ook helpen met:

Wij vertellen je er graag meer over.

Ervaren loopbaancoaching bureau in Breda

Een verandering in de loopbaan is een spannend proces vol keuzes. Het doorhakken van knopen is hierin essentieel. Onze loopbaancoach in Breda gaat samen met de cliënt kijken hoe deze keuzes het beste gemaakt kunnen worden. Hierbij wordt er gekeken naar hetgeen wat de cliënt wil, wat de cliënt kan en wie de cliënt is. Door die vragen te beantwoorden krijgen wij voldoende inzicht in de richting die we op zullen gaan. En dat traject doorlopen we samen.

Maatwerk

Onze coaches in Breda werken áltijd met een plan op maat. Waarom? Omdat iedereen uniek en anders is. Met een maatwerk traject zorgen we dat alles precies aansluit op de wensen en eisen van onze cliënt en opdrachtgever. De cliënt dient zich gehoord te voelen, dit zal namelijk sneller de gewenste resultaten leveren. We brengen de missie, visie en drijfveren in kaart en stippelen op die manier het pad uit wat we gaan volgen.

Betrouwbaarheid en privacy

Privacy staat ontzettend hoog in het vaandel bij Mens en Zo. De gesprekken moeten open en eerlijk gevoerd kunnen worden. Wij werken dan ook enkel volgens de huidige AVG wetgeving. Opdrachtgevers houden we op de hoogte door middel van een dashboard waarin alle stappen die gezet worden gevolgd kunnen worden.

Neem contact op met ons team

Voor een deskundige loopbaancoach in Breda ben je bij Mens en Zo aan het juiste adres. Meer informatie ontvangen? Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in of mail ons via info@mensenzo.nl. Liever telefonisch contact? Ook dat kan via 074-7501487. Wij helpen je graag verder!