Je bent hier:

Weet jij al waar je de rest van je leven wil werken? En is dat dan hetzelfde werk als wat je nu aan het doen bent? Deze vragen zijn enorm ingewikkeld om te beantwoorden maar wel heel reëel om tegenaan te lopen. 

 

Gelukkig is hier begeleiding voor. Mens en Zo begeleidt werkgevers, werknemers en werkzoekende in Delft met allerlei verschillende vraagstukken als het gaat om de loopbaan. Het doel is om het maximale uit de situatie te halen. Dit doen de loopbaancoaches uit Delft door middel van persoonlijk advies.

 

Hoe gaat een loopbaancoaches te werk?

In Delft, bij Mens en zo, start een loopbaantraject met een toegewezen coach altijd met een kennismakingsgesprek. Dit intakegesprek wordt  altijd vertrouwelijk en persoonlijk gevoerd door onze loopbaancoaches

 

Tijdens dit gesprek bespreek je jouw situatie en de wensen die je hebt met betrekking tot jouw loopbaan. Op basis daarvan geven zij passend en persoonlijk advies. 

 

Naast advies begeleiding de loopbaancoaches in Delft je ook tijdens het proces. Dit is bij elk vraagstuk anders uiteraard.  

 

Welke vragen kun je stellen aan een loopbaancoach?

De meest voorkomende vragen zijn bijvoorbeeld:

  • Ik loop vast in mijn huidige loopbaan, hoe nu verder?
  • Hoe kan ik omgaan met bepaalde obstakels binnen mijn loopbaan?
  • Past mijn huidige werkomgeving nog wel bij me?
  • Waar leidt mijn carrière naartoe? 

 

Etcetera. Als werkgever kun je bij de loopbaancoaches in Delft terecht met vragen over het ontwikkelpotentieel van jouw werknemer of kun je sparren over welke aanpak je het best kunt toepassen in een bepaalde situatie.

 

Het coachingstraject

Elke persoon is anders en daarmee is ook elke behoefte anders. De loopbaancoaches in Delft kijken dan ook per persoon naar de individuele situatie en begeleiden vanuit die kennis in jouw coachtraject met passend advies. Wil je weten hoe we dit aanpakken? Neem dan eens contact met ons op of plan direct een intake gesprek. Onze loopbaancoaches in Delft helpen je graag verder.