Je bent hier:

Op zoek naar een professionele loopbaancoach in Utrecht? Bij Mens en Zo ben je aan het juiste adres. Samen met onze adviseur gaan onze cliënten op zoek naar de talenten, capaciteiten, drijfveren en doelstellingen. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan hierbij altijd centraal. We begeleiden onder andere mensen met lichte, mentale of lichamelijke klachten, burn-out- en vermoeidheidsklachten (ME, fibromyalgie), hooggevoeligheid (HSP) en 50-plussers. Neem voor een loopbaancoach in Utrecht contact op met Mens en Zo.

Ben jij op zoek naar een coach voor loopbaanbegeleiding in Den Bosch? Mens en Zo helpt je graag verder! Onze coaches maken samen een volledig plan op maat waarmee we zorgen dat de cliënt weer met frisse energie aan de slag gaat. Samen kijken we naar de interesses, wensen en drijfveren. Vanuit deze punten wordt er een traject op maat ontwikkeld die volledig bij de cliënt aansluit. 

Ben je nieuwsgierig wat onze loopbaancoach in Den Bosch voor jou kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op met onze coaches. Wij staan voor je klaar.  

 

Jij staat centraal bij onze loopbaanbegeleiding in Den Bosch

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk bij Mens en Zo. Het hele proces wordt aangepast op de persoon. Iedereen is anders en uniek waardoor maatwerk van belang is. Dankzij onze jarenlange ervaring ontwikkelen wij voor zowel onze opdrachtgever als de cliënt een fijn traject. Of het nu gaat over een re-integratie, outplacement of loopbaan traject in Den Bosch, wij helpen je graag verder. 

 

Mens en Zo is er voor jou

Wij vinden persoonlijke aandacht en vertrouwen erg belangrijk. Open en eerlijke gesprekken met elkaar voeren waardoor de vertrouwensband tussen de cliënt en onze loopbaancoach en Den Bosch continu versterkt wordt. Deze gesprekken zijn van essentieel belang om tot een goed einde te komen. De vooruitgang die de cliënt maakt notuleren wij altijd in een persoonlijk dashboard. Dit dashboard is voor de opdrachtgever inzichtelijk zodat deze op de hoogte blijft van de stappen die we zetten. Alle informatie die hier verwerkt wordt blijft uiteraard veilig bewaard. 

 

Bel of mail de loopbaancoach in regio Den Bosch

Onze loopbaancoach in Den Bosch helpt je graag verder met alle vraagstukken rondom de loopbaan. Ook voor de UWV diensten Naar Werk of Werkfit Maken ben je bij onze coaches juist. Mens en Zo opent de deuren naar een nieuwe en frisse start van de loopbaan. Met behulp van onze loopbaanbegeleiding gaat de cliënt weer met plezier terug naar werk. 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We zijn bereikbaar via 074-7501487 of per mail via info@mensenzo.nl. Daarnaast kun je ons ook bereiken door middel van onderstaand contactformulier. Samen zoeken we naar de passende oplossing voor jou.