Je bent hier:

“Is dit wat ik de rest van mijn leven wil blijven doen?” is een van de vragen die vast wel eens door je gedachte schieten. Dit zijn grote vragen die moeilijk zijn om, alleen, antwoord op te geven. Je kunt hier gelukkig ook hulp bij vragen! De loopbaancoaches in Den Haag van Mens en Zo begeleiden je bij de zoektocht naar het antwoord op deze vragen.

 

Niet alleen werkgevers en werknemers kunnen bij ons terecht met dergelijke vragen. We begeleiden ook werkzoekende in Den Haag om het maximale uit hun loopbaan te halen. Door samen met jou te kijken naar de situatie en te praten over verschillende richtingen die je op kunt gaan adviseren de loopbaancoaches je bij jouw vraagstuk.

 

Begeleiding in jouw loopbaan in regio Den Haag

In Den Haag bij Mens en zo beginnen de loopbaancoaches altijd met een kennismakingsgesprek. Deze vertrouwelijke en persoonlijke gesprekken zijn bedoeld om elkaar beter te leren kennen, zodat het uiteindelijke advies toekomstgericht is. Je werkt samen met jouw coach naar een doel toe. In zo’n intakegesprek bespreek je jouw huidige situatie en jouw vraagstuk met jouw loopbaanbegeleider. Op basis daarvan stellen zij samen met jou een passend plan op.

 

Waar kan een loopbaancoach me bij helpen?

Wanneer je vastloopt in jouw carrière en er aan denkt om een loopbaancoach in Den Haag in te schakelen kun je bij hen terecht met verschillende vraagstukken. Bijvoorbeeld:  

  • Past deze werkomgeving wel bij me?
  • Waar ben ik naartoe aan het werken?
  • Hoe ga ik om met bepaalde obstakels binnen mijn loopbaan?

 

In de rol van werkgever kan het ook heel waardevol zijn om een loopbaancoach in de hand te nemen. Met hen kan je bijvoorbeeld het ontwikkelpotentieel van je medewerkers bespreken of brainstormen over verschillende manieren waarop je bepaalde situaties het best aan kunt pakken. 

 

Een persoonlijke aanpak

Ieder persoon vraagt om een andere aanpak. Hier houden we bij het opstellen van ons coachingstraject uiteraard rekening mee. De loopbaancoaches maken, door middel van de intakegesprekken, een geheel persoonlijk plan samen met de medewerkers wie dit betreft. 

 

De persoon is het uitgangspunt bij ons in Den Haag. Het coachtraject is hiervan in dienst. De vorm van zo’n traject kan er als volgt uit zien: 

een Persoonlijke Profiel Analyse, terugblikken op de loopbaan, het opstellen van de persoonlijke visie, missie en drijfveren, de fase van keuzes maken en een vervolgplan samenstellen. 

 

Opstarten?

Heb je, als werkgever, werknemer of werkzoekende, behoefte aan begeleiding binnen jouw loopbaan? Onze mensen in Den Haag helpen je graag bij jouw situatie en vraagstukken. Neem contact met ons op en plan een intake gesprek.