Je bent hier:

Kun jij de hulp van een loopbaancoach in Deventer gebruiken? Wil jij vanuit ziekte weer terug aan het werk of wil je een vervolgstap in je carrière maken? De professionele coaches van Mens en Zo helpen je hier graag bij. Samen brengen we alle aspecten van jouw situatie in kaart en maken wij een persoonlijk plan van aanpak. We garanderen dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van (moeilijke) beslissingen binnen jouw loopbaan. Onze loopbaancoach in Deventer focust zich altijd op jouw situatie en zal op basis van jouw wensen een plan van aanpak hanteren.

Wat doet een loopbaancoach?

Een loopbaancoach ondersteunt en begeleidt je gedurende jouw zoektocht naar een nieuwe baan. Hierin bekijken we de doelen die je wilt behalen. Dit vormt de basis van het plan op maat waar we altijd op terug kunnen vallen. Een coach ondersteunt je ook als je na ziekte weer moet re-integreren in de organisatie waar je werkzaam bent. Het doel van onze medewerkers in Deventer is het inzicht krijgen in vragen als:

  • Wie ben ik?
  • Wat wil ik?
  • Wat kan ik?

Het belangrijkste is het zorgen voor meer motivatie, energie en zelfvertrouwen om een beslissing te kunnen nemen. Deze factoren spelen een grote rol bij ieders loopbaan.

Ontdek de service van Mens en Zo

Onze deskundige loopbaancoaches in Deventer behandelen ieder traject met gepaste aandacht. Iedere situatie is uniek en kan voor moeilijke beslissingen zorgen. Door middel van de persoonlijke aanpak van onze begeleiders zorgen wij ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt gedurende de sessies. Hierin houden wij altijd de AVG-richtlijnen in acht. Dit vinden wij namelijk erg belangrijk. Bovendien stemmen wij ons plan van aanpak af met de wensen en behoeften die jij hebt. Zo weten we zeker dat de stappen die we maken ook de juiste zijn!

Jij hebt altijd inzicht in de voortgang van het traject via een persoonlijk dashboard. Open, betrouwbaar en persoonlijke werkwijze stralen we uit naar zowel werknemer als -gever. Dat is de kracht van onze loopbaancoach in Deventer.

Meer weten?

Wil je meer weten over de persoonlijke aanpak van onze loopbaancoach in Deventer? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken door te bellen naar +31-74-7501487 of te mailen naar info@mensenzo.nl. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ondersteuning bieden in verschillende situaties en spelen we direct in op de juiste momenten. We denken graag met je mee.