Je bent hier:

Een loopbaancoach is iemand die je helpt bij het beantwoorden van bepaalde vragen rondom je loopbaan of iemand die je helpt bij het bepalen van het vervolg van je carrière. 

Dit doen de loopbaancoaches bij Mens en Zo in de regio Dordrecht door middel van persoonlijk begeleiding. Deze begeleiding bieden zij aan zowel werknemers als werkgevers. En mocht je werkzoekende zijn kun je ook met jouw vragen terecht bij de loopbaancoaches. 

Vragen aan een loopbaancoach in regio Dordrecht

Loop jij ook wel eens tegen vragen aan als:

  • Is dit wel de weg die ik, professioneel gezien, in wil slaan?
  • Wil ik dit de rest van mijn leven blijven doen?
  • Is het tijd voor iets nieuws?
  • Wat wil ik nu echt? Hoe kom ik hier achter?

Enzovoort. Geen vraag is te gek voor de loopbaancoaches in regio Dordrecht. 

Als werkgever kun je met vragen terecht over bijvoorbeeld het ontwikkelpotentieel van jouw werknemer. Of hoe je het best hun wensen tegemoet kunt komen in een huidige of toekomstige functie van jouw werknemer. 

De loopbaancoaches gaan met jou aan de slag om jouw vraagstukken aan te pakken. Dit doen zij door middel van een intake gesprek. 

Intakegesprek

Het traject met jouw loopbaancoach in Dordrecht begint allereerst met een kennismaking. Daarna ga je verder in gesprek over jouw vraagstukken. Hier begeleiden de loopbaancoaches je vervolgens in. Uiteraard gaan zij vertrouwelijk, professioneel en persoonlijk te werk met jouw situatie. 

Start jouw coachingstraject

Met een persoonlijk gesprek bedoelen we dat we uitgaan van jou als persoon en altijd rekening houden met jouw behoeftes. De loopbaancoaches in regio Dordrecht kijken tijdens het maken van passend advies naar alle aspecten van jouw situatie om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden in jouw coachingstraject. 

Neem contact met ons op of plan een intake gesprek om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen! De loopbaancoaches in regio Dordrecht staan voor je klaar.