Je bent hier:

Ben jij op zoek naar een loopbaancoach in provincie Drenthe? Mens en Zo is je graag van dienst. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en kunnen je ondersteunen bij verschillende vraagstukken. Denk hierbij aan outplacement, 2e spoor trajecten of re-integratie. Voor loopbaan coaching en advies in Drenthe ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze diensten in Drenthe

Onze coaches brengen in kaart welke werknemers wel en niet op de juiste plek in het bedrijf zitten. Dit doen we met een reden, namelijk om verzuim te verminderen en de productiviteit te verhogen. We gaan met onze cliënten in gesprek om te ontdekken wat hen drijft en welke doelen ze willen bereiken. Daarbij wordt ook gekeken naar het talent en de capaciteiten. Op die manier schetsen wij een zo volledig mogelijk beeld waarmee we de organisatie kunnen ondersteunen.

Hoe ziet het traject eruit?

Wij hebben ervaring met verschillende vraagstukken en situaties. Onze loopbaancoach in Drenthe voorziet de opdrachtgever én cliënt van nuttige handvaten om het traject succesvol af te ronden. We bespreken de huidige situatie en geven persoonlijk advies. Betrouwbaarheid staat hierbij hoog in ons vaandel, we willen dat iedereen zich prettig en op zijn gemak voelt om zo effectieve gesprekken te kunnen voeren. Vragen die we onder andere behandelen zijn:

  • Wat wil ik uit het coaching traject halen?
  • Hoe sluit ik dit traject succesvol af?
  • Welke doelen wil ik behaald hebben? En waarom?

Plan op maat

Met behulp van deze vragen krijgen wij inzage in de persoon, wat deze wil bereiken en wat hij of zij allemaal kan. Dit leidt uiteindelijk tot méér motivatie, energie en zelfvertrouwen. Door dit te stimuleren worden keuzes die gemaakt moeten worden rondom de carrière gemakkelijker. Dit alles doen we door middel van een uniek plan op maat die we voor iedere cliënt maken. Deze wordt volledig met de cliënt en opdrachtgever afgestemd zodat alle partijen weten wat er gaat gebeuren en welke richting we op gaan. De open structuur die we hierbij hanteren vinden wij bij Mens en Zo erg belangrijk.

Betrouwbaar, open en eerlijk

Alle informatie die met onze loopbaancoach in Drenthe gedeeld wordt, wordt uiteraard volgens de huidige AVG wetgeving behandeld. Wij willen een vertrouwensband opbouwen met de opdrachtgever én cliënt, waarbij open en eerlijk gecommuniceerd wordt. Om die reden werken wij met een dashboard waarbij het plan van aanpak terug te vinden is. Hierdoor heeft onze opdrachtgever gedurende het hele project inzicht in de status en stappen die gezet zijn.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Ben jij benieuwd wat onze loopbaancoach in Drenthe voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via info@mensenzo.nl. Ons team van specialisten staat voor je klaar en beantwoord al je vragen. Ook als je vragen hebt over een van onze andere diensten zoals het PersonalMap assessment, outplacement traject of UWV werkfit traject. Wij denken met je mee. Liever telefonisch contact? Ook dat kan via 074 – 75 014 87.