Je bent hier:

Ben jij op zoek naar een loopbaancoach in Ede? Mens en Zo biedt professionele ondersteuning gedurende de gehele loopbaan. Samen maken we een plan wat helemaal op maat wordt gemaakt en dus past bij onze cliënt. Dit wordt de kern van het traject. Voor een deskundige loopbaancoach in Ede ben je bij Mens en Zo aan het juiste adres.

Bel onze loopbaancoaches

Persoonlijke begeleiding

Wij vinden het erg belangrijk dat de cliënt meer energie, motivatie en zelfvertrouwen krijgt. Ieder traject is uniek en zullen wij dan ook op die manier behandelen. We brengen in kaart wat de missie, visie en drijfveren zijn om vanuit daar vooruit te werken. Dit gaat uiteraard volledig volgens de AVG-wetgeving, privacy staat hoog in het vaandel. Onze loopbaancoach in Ede gaat altijd voor een succesvol traject waarbij de cliënt te allen tijde centraal staat.

Onze werkwijze

Onze loopbaancoach in Ede begrijpt dat veranderingen binnen de loopbaan voor moeilijke beslissingen kunnen zorgen. We geven uitgebreid advies, blikken terug op hetgeen wat zich in het verleden heeft afgespeeld en zetten stappen in de juiste richting. Hierbij is vertrouwen van de cliënt van groot belang. Daarnaast geven wij onze opdrachtgevers de mogelijkheid het traject te volgen via een persoonlijk Dashboard. Open, betrouwbaar en eerlijk, daar staan we voor bij Mens en Zo.

Neem contact op

Wil je graag weten wat onze loopbaancoach in Ede voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op met ons deskundige team. Dit kan telefonisch via 074-7501487 of per mail via info@mensenzo.nl. Vind je het fijn als wij contact met jou opnemen? Vul geheel vrijblijvend onderstaande contactformulier in. Wij denken graag met je mee en zullen je voorzien van advies.