Je bent hier:

Ben jij op zoek naar een loopbaancoach in Eindhoven? Dan ben je bij Mens en Zo aan het juiste adres. Ons team maakt een volledig traject op maat waarmee we de cliënt verder gaan helpen. Samen kijken we naar de interesses, wensen en drijfveren. Vanuit deze punten wordt er een plan van aanpak opgesteld die volledig bij de cliënt aansluit.

Ben je nieuwsgierig wat onze loopbaancoach in Eindhoven voor jou kan betekenen? Neem nu vrijblijvend contact op met ons. Onze specialisten staan voor jou klaar.

Jij staat centraal

Persoonlijke aandacht is bij Mens en Zo heel belangrijk. Het hele proces passen we aan op de persoon, iedereen is namelijk anders en uniek. Door onze jarenlange ervaring ontwikkelen wij voor zowel de cliënt als de opdrachtgever een fijn traject. Of het nu gaat over een outplacement, re-integratie of loopbaan traject in Eindhoven, wij helpen je graag verder.

De service van Mens en Zo

Naast persoonlijke aandacht vinden wij vertrouwen ook erg belangrijk. Om open en eerlijke gesprekken met elkaar te kunnen voeren is de vertrouwensband tussen de cliënt en loopbaancoach in Eindhoven van essentieel belang. De vooruitgang die de client maakt, verwerken we in ons persoonlijke Dashboard. Op deze manier is alle informatie voor de opdrachtgever gemakkelijk te vinden en wordt het veilig bewaard.

Neem contact met ons op

Onze loopbaancoach in Eindhoven helpt je graag verder met alle vraagstukken rondom de loopbaan. Ook voor de UWV-diensten Naar Werk of Werkfit Maken ben je bij onze coaches juist. Mens en Zo opent de deuren naar een nieuwe en frisse start van de loopbaan.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We zijn bereikbaar per telefoon of mail. Daarnaast kun je ons ook bereiken door middel van onderstaand contactformulier. Samen zoeken we naar de passende oplossing voor jou.