Je bent hier:

Ben jij op zoek naar een ervaren loopbaancoach in Emmen? Bij Mens en Zo ben je aan het juiste adres. Wij zijn een deskundig bureau wat zich onder andere gespecialiseerd heeft in loopbaancoaching, 2e spoor trajecten en outplacement. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we je uitstekend van dienst zijn. Samen maken we een plan op maat om onze cliënt weer verder op weg te helpen. Hoe we dit doen? Wij vertellen je er graag meer over.

Coaching in Emmen

Onze loopbaancoach in Emmen is zeer ervaren en deskundig en heeft al vele vraagstukken mogen behandelen. Hierdoor weten we wat we doen en kunnen we helpen de juiste stappen te zetten. Dit doen we door middel van een plan op maat. Iedere cliënt is uniek en dat weten wij bij Mens en Zo maar al te goed. We vinden het daarnaast erg belangrijk dat de opdrachtgever op de hoogte is van de stappen die gezet worden. Dit houden wij bij door middel van een persoonlijk dashboard. Zo weet zowel de opdrachtgever als de cliënt de status van het traject en is het uiteindelijke doel voor iedereen duidelijk.

Hoe ziet het traject eruit?

Het traject bestaat uit een aantal stappen. Onze loopbaancoach in Emmen brengt allereerst de volledige situatie in kaart. Hiermee bedoelen wij dat we samen met de cliënt gaan kijken welke doelen nog behaald willen worden, wat de ideale situatie gaat zijn en welke aanpak hierbij hoort. Ons uiteindelijke doel is het verkrijgen van inzicht in de vragen:

  • Wie ben ik?
  • Wat wil ik?
  • Wat kan ik?

Zijn deze vragen beantwoord? Dan kunnen we vanuit daar nieuwe stappen gaan zetten. Dit resulteert in meer energie, een boost voor het zelfvertrouwen en motivatie om weer aan de slag te gaan.

Plan op maat

Zoals we al eerder aangaven maakt onze loopbaancoach in Emmen áltijd een plan op maat. Wij vinden dit belangrijk omdat iedere cliënt anders is en we iedere situatie anders behandelen. De cliënt moet zich gehoord voelen en door samen aan een persoonlijk plan te werken zal dit sneller resultaat opleveren. In het plan geven wij uitgebreid advies waarin we terugblikken naar het verleden en de visie, missie en drijfveren in kaart brengen. Zo stippelen we samen een pad uit richting het uiteindelijke doel.

Open en eerlijke gesprekken

Wij coachen werknemers die een nieuwe stap willen (of moeten) zetten buiten of binnen de organisatie of mensen die terugkeren vanuit ziekte. Onze loopbaancoach in Emmen maakt in het geval van terugkeer na ziekte deel uit van een groter geheel. Hierbij komt namelijk ook een stukje outplacement en/of re-integratie kijken. Wij besteden in deze situaties altijd extra aandacht aan de verwerking zodat de cliënt weer met frisse energie kan starten. De gesprekken zijn open en eerlijk waarbij we een vertrouwensband creëren tussen de coach en de cliënt. Hierbij staat privacy uiteraard hoog in het vaandel.

Neem contact op met onze coach in Emmen

Wil jij gebruik maken van de diensten die onze loopbaancoach in Emmen je kan leveren? Wij kijken graag met je naar alle mogelijkheden. Of het nu gaat om loopbaancoaching, outplacement of re-integratie; onze specialisten staan voor je klaar. Je kunt ons bereiken door onderstaand contactformulier in te vullen. Liever telefonisch of per mail contact? Ook dat is geen probleem. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 074-7501487 of per mail via info@mensenzo.nl.