Je bent hier:

Een loopbaancoach in Enschede is er voor jou. Iedereen is uniek en heeft eigen kwaliteiten en drijfveren. Een loopbaantraject van Mens en Zo is hierdoor altijd anders. Onze loopbaancoach in Enschede zorgt voor een persoonlijk plan op maat, om op die manier het traject zo soepel en effectief mogelijk te laten verlopen. We begeleiden onder andere mensen met mentale of lichamelijke klachten, 50-plussers maar ook als u een uitkering ontvangt zoals WW, ZW, AG of Wajong.Voor een deskundige loopbaancoach in Enschede ben je bij Mens en Zo aan het juiste adres.

Bel ons

Jouw loopbaancoach in Enschede

Het loopbaantraject dient met veel zorg behandeld te worden door de juiste loopbaancoach. Onze loopbaancoaches in Enschede hebben hier jarenlange ervaring mee zodat we samen naar de ideale doelstelling kunnen gaan werken. Betrouwbaarheid, professionaliteit en kwaliteit vinden wij dan ook erg belangrijk gedurende de samenwerking. Dit is dan ook de reden waarom wij ontzettend trots zijn op ons ‘Blik op Werk’ keurmerk.

Het uitgangspunt van Mens en Zo

Bij Mens en Zo geloven we in een persoonlijke aanpak. Het traject wat onze cliënten uit Enschede samen met onze loopbaancoach zullen doorlopen wordt volledig op maat gemaakt. ‘Je doet het zelf, maar niet alleen’ is dan ook ons uitgangspunt.

Veilige omgeving

Bij Mens en Zo staat privacy hoog in het vaandel. We zullen dan ook zeer secuur omgaan met de informatie die met ons gedeeld wordt. Onze loopbaancoaches bouwen graag een vertrouwensband op met onze cliënten zodat er gedurende het gehele traject open en eerlijk gecommuniceerd kan worden naar elkaar. Daarnaast werken wij met een Dashboard zodat onze opdrachtgevers het gehele traject stap voor stap kunnen volgen. Hierdoor hebben ze een goed beeld van de vooruitgang en ontwikkeling van de cliënt. Ons Dashboard gaat hand in hand met de werkwijze die wij hanteren; open, eerlijk en betrouwbaar.

Kosten Loopbaancoach Enschede

Voor informatie over de kosten van een Loopbaancoach in Enschede kun je altijd contact met ons opnemen. Bij Mens & Zo hanteren we voor particulieren trajecten een prijs vanaf €500,-. De werkgever zal in vele gevallen de kosten van Loopbaanbegeleiding op zich nemen. Dit wordt namelijk vaak in de arbeidsovereenkomst opgenomen. Hier wordt niet altijd voor gekozen. Wanneer de werknemer de Loopbaancoach zelf betaald is de werknemer namelijk onafhankelijk van de werkgever.

Neem contact op

Onze loopbaancoach in Enschede helpt je graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die Mens en Zo je kan bieden. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij je ondersteunen in ieder traject. Onze specialisten zijn telefonisch bereikbaar via 074-7501487 of per mail via info@mensenzo.nl. Vul je liever onderstaand contactformulier in? Geen probleem! Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. Mens en Zo helpt je verder.