Je bent hier:

Ben je op zoek naar deskundig loopbaanadvies in Gouda. Dan ben je bij de loopbaancoaches van Mens en Zo aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met re-integratie en outplacement. Onze coaches maken samen een volledig plan op maat waarmee we zorgen dat de cliënt weer met frisse energie aan de slag gaat. Hierin wordt er gekeken naar de interesses, wensen en drijfveren van de client. Vanuit deze punten wordt er vervolgens door de loopbaancoach in Gouda een passen traject opgestart.

Bij Mens en Zo sta jij centraal

Bij Mens en Zo vinden wij persoonlijke aandacht erg belangrijk. Door het voeren van open en eerlijke gesprekken bouwen we een vertrouwensband op met de client. De vooruitgang die de cliënt maakt notuleren wij altijd in een persoonlijk dashboard. Dit dashboard is voor de opdrachtgever inzichtelijk zodat alle betrokken partijen op de hoogte blijven van de stappen die er gezet worden. Uiteraard houden wij ons altijd aan de huidige AVG-regeling. Wij vinden het belangrijk dat de cliënt ons vertrouwd. Dit is namelijk belangrijk voor het traject. Onze loopbaancoach in Gouda zal er alles aan doen om zowel de cliënt als opdrachtgever geïnformeerd en te houden zodat het proces goed kan verlopen.

Een loopbaancoach in Gouda

De loopbaancoach van Mens en Zo kijkt samen met de cliënt naar zijn of haar carrière. Het uiteindelijke doel is het vinden van een passende nieuwe uitdaging waar de cliënt weer energie van krijgt. We richten ons samen op het versterken van werknemersvaardigheden, brengen de positie op de arbeidsmarkt in beeld en verbeteren de persoonlijke effectiviteit. Onze loopbaancoach heeft oog voor de kwaliteiten van de cliënt en weet op die manier de juiste stappen te zetten naar een nieuwe start bij een werkgever in Gouda. Buiten de reguliere re-integratie, biedt Mens en Zo ook de dienst Werkfit Maken van het UWV aan. Dit traject helpt de cliënt om te wennen aan de nieuwe situatie om op die manier in vorm te komen.

Zijn er nog vragen?

Onze loopbaancoach in Gouda helpt je graag verder met alle vraagstukken rondom de loopbaan. Mens en Zo opent de deuren naar een nieuwe en frisse start van de loopbaan. Met behulp van ons loopbaanadvies gaat de cliënt weer met plezier naar je werk. Je kunt ons zowel per mail of per telefoon bereiken. Samen zoeken we naar de best passende oplossing voor jou.