Je bent hier:

Ben je op zoek naar  een professionele loopbaancoach in Gouda. Dan ben je bij de loopbaancoaches van Mens & Zo aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met re-integratie en outplacement. Onze loopbaancoaches in Gouda maken samen met jou een volledig plan op maat. Hiermee zorgen we dat je weer met frisse energie aan de slag kan gaan. Hierin kijken we naar jouw interesses, wensen en drijfveren. Vanuit deze punten wordt er vervolgens door de loopbaancoach in Gouda een passend traject opgestart.

Jouw loopbaancoach in Gouda

Bij Mens & Zo sta jij als cliënt centraal en vinden we persoonlijke aandacht erg belangrijk. Onze loopbaancoach in Gouda bouwt door middel van open en eerlijke gesprekken een vertrouwensband met je op. De vooruitgang die je maakt wordt bijgehouden in een persoonlijk dashboard dat voor jou en de opdrachtgever inzichtelijk is. Zo blijft iedereen op de hoogte van de stappen die worden gezet. Uiteraard houden wij ons aan de huidige AVG-regeling. Wij vinden we het belangrijk dat je ons vertrouwt. Op deze manier laten we het traject van loopbaancoaching in Gouda zo soepel mogelijk verlopen.

Samen vooruit

De loopbaancoach van Mens & Zo kijkt samen met de cliënt naar zijn of haar carrière. Het uiteindelijke doel is het vinden van een passende nieuwe uitdaging waar de cliënt weer energie van krijgt. We richten ons samen op het versterken van werknemersvaardigheden, brengen de positie op de arbeidsmarkt in beeld en verbeteren de persoonlijke effectiviteit. Onze loopbaancoach in Gouda heeft oog voor de kwaliteiten van de cliënt en weet op die manier de juiste stappen te zetten naar een nieuwe start bij een werkgever in Gouda. Buiten de reguliere re-integratie, biedt Mens & Zo ook de dienst Werkfit Maken van het UWV aan. Dit traject helpt de cliënt om te wennen aan de nieuwe situatie om op die manier in vorm te komen.

Zijn er nog vragen?

Onze loopbaancoach in Gouda helpt je graag verder met alle vraagstukken rondom de loopbaan. Mens & Zo opent de deuren naar een nieuwe en frisse start van de loopbaan. Met behulp van ons loopbaanadvies gaat de cliënt weer met plezier naar je werk. Je kunt ons zowel per mail of per telefoon bereiken. Samen zoeken we naar de best passende oplossing voor jou.