Je bent hier:

Ben je op zoek naar een loopbaancoach in Hengelo? Zoek niet verder, Mens en Zo staat voor je klaar. Onze professionele loopbaancoaches in Hengelo bieden je ondersteuning en geven je advies wanneer je op het punt staat een moeilijke beslissing te maken binnen jouw loopbaan. Samen bekijken we welke competenties en krachten jou uniek maken. Onze loopbaancoach in Hengelo richt zich altijd tot het individu en zal hiervoor op maat te werk gaan.

Jouw loopbaancoach in Hengelo?

Een loopbaancoach helpt je gedurende jouw carrière en geeft je advies over de vervolgstappen die jij in jouw loopbaan zou kunnen maken. Onze loopbaancoaches in Hengelo bieden maatwerk op basis van jouw persoonlijke situatie. Hier brengen we jouw persoonlijke situatie, talenten, capaciteiten, drijfveren en doelstellingen in kaart en gebruiken dit als uitgangspunt. Bij Mens en Zo hebben onze coaches veel ervaring met verschillende situaties en kunnen je de juiste ondersteuning bieden. Tijdens onze kennismaking bespreken we jouw wensen en behoeften. Dit nemen we mee in het plan van aanpak.
Betrouwbaarheid, professionaliteit en kwaliteit vinden wij dan ook erg belangrijk gedurende de samenwerking. Dit is dan ook de reden waarom wij ontzettend trots zijn op ons ‘Blik op Werk’ keurmerk

Werkwijze van Mens en Zo

Wij weten als geen ander dat iedere situatie uniek is. Wij helpen werknemers die vanuit ziekte terug willen keren naar het bedrijf, maar wij kunnen ook helpen als een werknemer een nieuwe stap wil of moet maken buiten een organisatie. Het maakt niet uit wat de situatie is, de werkwijze van Mens en Zo zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt tijdens onze gesprekken.

Voordelen van Mens en Zo

De voordelen van Mens en Zo gaan verder dan alleen een prettige samenwerking. Wij zetten ze graag op een rij:

  • Wij werken volledig volgens de AVG-richtlijnen. Dit waarborgen wij te allen tijde.
  • Je krijgt altijd inzicht in de voortgang van het traject dat we zijn gestart. Dit is inzichtelijk via onze persoonlijke dashboard.
  • Wij hanteren een persoonlijke aanpak. Onze plan van aanpak stemmen wij altijd af met je. Bovendien geven wij uitgebreid advies, blikken we terug op het verleden en brengen we de missie, visie en drijfveren in kaart.

Kosten Loopbaancoach Hengelo

Voor informatie over de kosten van een Loopbaancoach in Hengelo kun je altijd contact met ons opnemen. Bij Mens & Zo hanteren we voor particulieren trajecten een prijs vanaf €500,-. De werkgever zal in vele gevallen de kosten van Loopbaanbegeleiding op zich nemen. Dit wordt namelijk vaak in de arbeidsovereenkomst opgenomen. Hier wordt niet altijd voor gekozen. Wanneer de werknemer de Loopbaancoach zelf betaald is de werknemer namelijk onafhankelijk van de werkgever.

Neem contact op

Wil je direct gebruik maken van de dienstverlening van onze loopbaancoach in Hengelo? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij in iedere situatie goed te handelen en kunnen wij direct inspelen op de juiste momenten. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31-74-7501487 of vul onderstaand contactformulier in. Wij denken graag met je mee en zullen je van deskundig advies voorzien.