Je bent hier:

Ben je op zoek naar een loopbaancoach in Hengelo? Zoek niet verder, Mens en Zo staat voor je klaar. Onze professionele coaches bieden je ondersteuning en geven je advies als je op het punt staat een moeilijke beslissing te maken binnen jouw loopbaan. Samen bekijken we welke competenties en krachten jou uniek maken. Onze loopbaancoach in Hengelo richt zich altijd tot het individu en zal hiervoor op maat te werk gaan.

Hoe werkt een loopbaancoach?

Een loopbaancoach helpt je gedurende jouw carrière en geeft je advies over de vervolgstappen die jij in jouw loopbaan zou kunnen maken. Dit is altijd maatwerk en sluit aan op jouw persoonlijke situatie. Wij brengen namelijk de talenten, capaciteiten, drijfveren en doelstelling in kaart en gebruiken dit als uitgangspunt voor het geven van een persoonlijk advies. Bij Mens en Zo hebben onze coaches veel ervaring met verschillende situaties en kunnen je de juiste ondersteuning bieden. We bespreken altijd de wensen tijdens onze kennismaking en nemen dit mee in het plan van aanpak.

Werkwijze van Mens en Zo

Wij weten als geen ander dat iedere situatie uniek is. Wij helpen werknemers die vanuit ziekte terug willen keren naar het bedrijf, maar wij kunnen ook helpen als een werknemer een nieuwe stap wil of moet maken buiten een organisatie. Het maakt niet uit wat de situatie is, de werkwijze van Mens en Zo zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt tijdens onze gesprekken.

Voordelen van Mens en Zo

De voordelen van Mens en Zo gaan veel verder dan alleen een prettige samenwerking. Wij zetten ze graag op een rij:

  • Wij werken volledig volgens de AVG-richtlijnen. Dit waarborgen wij te allen tijde.
  • Je krijgt altijd inzicht in de voortgang van het traject dat we zijn gestart. Dit is inzichtelijk via onze persoonlijke dashboard.
  • Wij hanteren een persoonlijke aanpak. Onze plan van aanpak stemmen wij altijd af met je. Bovendien geven wij uitgebreid advies, blikken we terug op het verleden en brengen we de missie, visie en drijfveren in kaart.

Neem contact op

Wil je direct gebruik maken van de dienstverlening van onze loopbaancoach in Hengelo? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij in iedere situatie goed te handelen en kunnen wij direct inspelen op de juiste momenten. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31-74-7501487 of vul onderstaand contactformulier in. Wij denken graag met je mee en zullen je van deskundig advies voorzien.