Je bent hier:

Loopbaancoach Hilversum

Ben jij op zoek naar een deskundige loopbaancoach in Hilversum? Mens en Zo helpt je graag verder. Samen met onze cliënten gaan we op zoek naar eigen talenten, capaciteiten en drijfveren. Wij vinden kwaliteit en de persoonlijke aanpak hierbij erg belangrijk. We begeleiden onder andere mensen met mentale of lichamelijke klachten, 50-plussers maar ook als u een uitkering ontvangt zoals WW, ZW, AG of Wajong. Onze loopbaancoach in Hilversum staat voor je klaar.

Bel ons

Persoonlijke loopbaantraject

Niemand is hetzelfde. Daarom hecht onze loopbaancoach in Hilversum veel waarde aan een uniek traject voor al onze cliënten. Wij gaan dan ook zo persoonlijk mogelijk te werk. Onze coaches zijn betrokken, hebben ervaring met verschillende doelgroepen en werken altijd gericht naar een doelstelling toe. Deze doelstelling bepalen we samen waardoor we voor het beste resultaat kunnen gaan.

‘Je doet het zelf, maar niet alleen’; dat is waar Mens en Zo voor staat. De klik tussen de cliënt en loopbaancoach is dan ook van groot belang. Onze cliënten dienen zich vertrouwd te voelen waardoor we het gehele traject open en eerlijk naar elkaar toe kunnen zijn.

We dragen het ‘Blik op Werk’ keurmerk, iets waar wij ontzettend trots op zijn. Hierdoor laten we zien dat niet alleen onze persoonlijke aanpak, maar ook kwaliteit erg belangrijk is. Dit geldt voor zowel onze diensten, als onze loopbaancoaches in Hilversum.

De aanpak van Mens en Zo

Zoals eerder aangegeven vinden wij betrouwbaarheid belangrijk. Om dit volledig te kunnen waarborgen werken wij uiteraard volgens de AVG-wetgeving. Om onze opdrachtgevers inzicht te geven in de vooruitgang van de cliënt, bieden wij een persoonlijk Dashboard aan waarop alle stappen in kaart worden gebracht. Open, professioneel en betrouwbaar; zo ziet de werkwijze van Mens en Zo eruit.

Vraag een offerte aan

Wij gaan te allen tijde voor een soepel en effectief loopbaantraject. Ben je benieuwd wat onze loopbaancoach in Hilversum voor jou kan betekenen of heb je nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met ons team. Wij denken graag mee en zullen een passende oplossing bieden. Neem telefonisch contact met ons op via 074-7501487 of stuur een mail naar info@mensenzo.nl. Onze coaches staan voor je klaar.