Je bent hier:

Een Loopbaancoach helpt je bij vragen rondom het verloop van je carrière of je huidige loopbaan. Mens en Zo in de regio Leiden heeft een professioneel team aan Loopbaancoaches die je hier graag bij helpt.

 

Zij bieden passend advies en persoonlijke begeleiding. Dit geldt voor werknemers als voor werkgevers. Neem gerust eens contact op met onze Loopbaancoaches in regio Leiden!

 

Ondersteuning van een Loopbaancoach in regio Leiden

Heb jij al een concreet beeld van het verloop van jouw loopbaan? Het is fijn wanneer je dit al goed voor ogen hebt, maar absoluut begrijpelijk wanneer je hier nog vraagtekens bij hebt. Het antwoord op vragen over het verloop van je loopbaan of carrière zijn namelijk vaak lastig. Daarom bieden onze Loopbaancoaches in regio Leiden daar hulp voor aan. Samen met hen kun jij aan de slag gaan met dergelijke vraagstukken en kom je erachter wat jij écht wil.  

 

Vraagstukken zoals bovengenoemd kunnen ook voor jou als werkgever een rol spelen. In een situatie als die van een werkgever gaan de vragen vaak over de werknemer. Bijvoorbeeld over het ontwikkelpotentieel en hoe je het best aan de wensen en behoeften van jouw werknemer tegemoet kunt komen in een huidige of toekomstige functie.

 

Wil jij aan de slag gaan met de vraagstukken rondom jouw carrière? Plan dan een intakegesprek met één van de Loopbaancoaches in regio Leiden in! Samen met jou gaan we op zoek naar alle antwoorden. 

 

Behoefte aan Loopbaancoaching?

Tijdens het intakegesprek is het voor de Loopbaancoach in regio Leiden belangrijk om een band met je op te bouwen. Vertrouwen, professionaliteit en persoonlijk handelen staat bij Mens en Zo het hoog in het vaandel. Nadat we elkaar beter hebben leren kennen gaan we aan de slag met jouw vraagstukken. 

 

Dit doen onze Loopbaancoaches door het maken van een passend plan van aanpak, kijkend naar alle aspecten van jouw situatie om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden in jouw coachingstraject. 

 

De Loopbaancoaches in regio Leiden staan voor je klaar. Neem contact met ons op!