Je bent hier:

Een loopbaancoach helpt je gedurende jouw carrière. Deze is er om advies te geven wanneer er andere stappen binnen de loopbaan gezet gaan worden. Onze loopbaancoach in Lelystad brengt samen met de cliënt zijn of haar talenten in kaart en ondersteunt hierbij altijd op maat. Wij focussen ons volledig op het individu en vinden vertrouwen hierin erg belangrijk. Het team van Mens en Zo staat voor je klaar!

Werkzaamheden van onze coaches

Onze loopbaancoach in Lelystad brengt in kaart wat iemands talenten, capaciteiten, drijfveren en doelstelling zijn. Dit is altijd maatwerk, met de persoonlijke situatie als uitgangspunt. Wij hebben ervaring met verschillende situaties en kunnen dan ook altijd de juiste ondersteuning bieden. We bespreken de situatie en wensen gedurende een kennismakingsgesprek en zullen met die informatie in ons achterhoofd een plan van aanpak maken.

Ondersteunende rol

Wij weten dat iedere situatie anders en iedere werknemer uniek is. Wij gaan dan ook altijd persoonlijk en op maat te werk. Dit doen we door middel van een plan van aanpak. Deze stemmen we volledig af op de persoon in kwestie. We geven uitgebreid advies en blikken terug op het verleden. Op die manier brengen we de persoonlijke missie, visie en drijfveren in kaart zodat het maken van keuzes een stuk gemakkelijker wordt.

Onze werkwijze

Uiteraard zorgen wij ervoor dat alle informatie die met ons gedeeld wordt goed wordt beschermd. AVG staat bij Mens en Zo hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten ons alles kunnen vertellen en willen die vertrouwde band dan ook graag opbouwen. Daarnaast werken wij met een persoonlijk Dashboard waarmee onze opdrachtgevers onze cliënten en de stappen die ze zetten kunnen volgen. Onze werkwijze is open, betrouwbaar en persoonlijk.

Onderdeel van het re-integratie of outplacement traject

Onze coaching kan afzonderlijk ingezet worden of als onderdeel van outplacement of een re-integratietraject in Lelystad. Ook hierin kijken we goed naar de situatie van de persoon om bij moeilijke trajecten extra aandacht te kunnen geven. Wij vinden het belangrijk dat de persoon in kwestie zich op zijn of haar gemak voelt gedurende onze sessies. Dit zullen wij dan ook ten alle nastreven.

Kosten Loopbaancoach Lelystad

Voor informatie over de kosten van een Loopbaancoach in Lelystad kun je altijd contact met ons opnemen. Bij Mens & Zo hanteren we voor particulieren trajecten een prijs vanaf €500,-. De werkgever zal in vele gevallen de kosten van Loopbaanbegeleiding op zich nemen. Dit wordt namelijk vaak in de arbeidsovereenkomst opgenomen. Hier wordt niet altijd voor gekozen. Wanneer de werknemer de Loopbaancoach zelf betaald is de werknemer namelijk onafhankelijk van de werkgever.

Neem contact op

Ben jij op zoek naar een loopbaancoach in Lelystad? Neem dan contact op met Mens en Zo. Ons team zit voor je klaar om je te ondersteunen met het maken van bepaalde keuzes en zal je van deskundig advies voorzien. Je kunt ons bereiken door te bellen naar +31-74-7501487 of te mailen naar info@mensenzo.nl. We helpen je graag verder!