Je bent hier:

Loopbaancoach Nijkerk

Ben je op zoek naar een loopbaancoach in Nijkerk die je helpt gedurende jouw loopbaan? Mens en Zo ondersteunt je hier graag bij. We helpen je met (moeilijke) stappen binnen je loopbaan en zullen je deskundig adviseren. Onze loopbaancoach in Nijkerk maakt je bewust van je talenten, drijfveren en wensen. Wil je meer informatie over wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of bekijk de website.

Bel onze loopbaancoach in Nijkerk

Persoonlijke begeleiding

Bij Mens en Zo weten we dat persoonlijke aandacht zorgt voor een prettig traject. Iedere cliënt is anders en daarom past onze loopbaancoach in Nijkerk het gehele proces aan. Samen zoeken wij uit wat jouw grootste verlangens en interesses zijn en deze worden verwerkt in een op maat gemaakt plan. Daarnaast zullen wij je stimuleren en gaan we samen op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Door het proces op de persoon zelf aan te passen ondergaat de cliënt een unieke en fijne periode.

Onze werkwijze

Om het proces van de cliënt ook voor de opdrachtgever duidelijk in kaart te brengen werken wij met een persoonlijk dashboard. Hier zijn alle stappen in terug te vinden die we samen gezet hebben. Wij vinden een open, eerlijke en betrouwbare samenwerking belangrijk, voor zowel de cliënt als opdrachtgever. Hier streven wij dan ook te allen tijde naar. Daarnaast staat privacy hoog in het vaandel. Wij werken volledig volgens de huidige AVG-wetgeving en gaan hierbij zeer nauwkeurig te werk.

Kosten Loopbaancoach Nijkerk

Voor informatie over de kosten van een Loopbaancoach in Nijkerk kun je altijd contact met ons opnemen. Bij Mens & Zo hebben we voor particulieren trajecten een prijs vanaf €500,-. De werkgever zal in vele gevallen de kosten van Loopbaanbegeleiding op zich nemen. Dit wordt namelijk vaak in de arbeidsovereenkomst opgenomen. Hier wordt niet altijd voor gekozen. Wanneer de werknemer de Loopbaancoach zelf betaald is de werknemer namelijk onafhankelijk van de werkgever.

Neem contact op

Wil je graag weten wat onze loopbaancoach in Nijkerk voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via 074-7501487 of per mail via info@mensenzo.nl. Vind je het prettig dat wij contact met je opnemen? Geen probleem! Door onderstaand contactformulier in te vullen laat je een ‘bel mij terug’ notitie achter. Het team van Mens en Zo zal zo snel mogelijk contact met je opnemen en je van deskundig advies voorzien.