Je bent hier:

Loopbaancoach Roosendaal

Heb jij vragen over je loopbaan en kun je hier hulp bij gebruiken? Je kunt in dit geval terecht bij een Loopbaancoach. Mens en Zo heeft in regio Roosendaal een professioneel team aan Loopbaancoaches die je hierbij kunnen ondersteunen.

Zij voorzien je bij dit soort vragen van passend advies en persoonlijke begeleiding. Dit geldt zowel voor werknemers als voor werkgevers. Onze Loopbaancoaches in regio Roosendaal helpen je graag!

Hulp van een Loopbaancoach in regio Roosendaal

Je hebt vast wel eens gedacht ‘Is dit wel de weg die ik, professioneel gezien, in wil slaan?’ of ‘Wil ik dit de rest van mijn leven blijven doen?’

Op een bepaald punt in je carrière kunnen deze vragen erg relevant worden. De antwoorden op deze vragen zijn vaak lastig te achterhalen. Daarom bieden wij hulp. Samen met een Loopbaancoach in regio Roosendaal kun jij aan de slag gaan met deze vraagstukken. Het doel: erachter komen wat jij écht wil.  

Als werkgever kun je met andere vragen kampen. In deze situatie gaat het vaak over de werknemer. Bijvoorbeeld over het ontwikkelpotentieel en hoe je het best aan de wensen en behoeften van jouw werknemer tegemoet kunt komen in een huidige of toekomstige functie.

Door middel van een intakegesprek gaan de Loopbaancoaches in regio Roosendaal met jou aan de slag om deze vraagstukken van antwoord te voorzien. 

Maak kennis met onze Loopbaancoaches

Het begeleidingstraject met jouw Loopbaancoach in regio Roosendaal begint met een kennismakingsgesprek. Het is namelijk belangrijk dat er een vertrouwensband opgebouwd wordt. Daarvoor is het belangrijk dat je elkaar goed leert kennen. Daarna ga je verder in gesprek over jouw vraagstukken. Hierbij gaan we uit van jou als persoon en houden we altijd rekening met jouw behoeftes.

Tijdens het traject gaan we vertrouwelijk, professioneel en persoonlijk te werk met de situatie. De Loopbaancoaches in regio Roosendaal kijken bij het maken van passend advies naar alle aspecten van jouw situatie om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden in jouw coachingstraject. 

Wil je direct aan de slag? Plan dan een intakegesprek! Of neem contact met ons op. De Loopbaancoaches in regio Roosendaal staan voor je klaar.

Neem contact op

Mens en Zo biedt alle hulp die nodig is om dit traject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Onze loopbaancoach in Almelo staat voor je klaar. Ben je benieuwd hoe wij je van dienst kunnen zijn? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier of per mail via info@mensenzo.nl. Maak je liever telefonisch een afspraak? Ook dat is geen probleem. Wij zijn bereikbaar via 074-75 014 87. Samen gaan we voor een nieuwe start!