Je bent hier:

Ben jij op zoek naar een deskundige loopbaancoach in Rotterdam? Mens en Zo helpt je graag verder! Ons deskundige team heeft jarenlange ervaring met verschillende loopbaanvraagstukken. Daarnaast kunnen wij je ook ondersteunen bij 1e en 2e spoor trajecten, outplacement of re-integratie. Wat jouw vraag ook is, wij denken graag met je mee!

De werkzaamheden van onze loopbaancoach in Rotterdam

Een loopbaancoach kijkt samen met de cliënt naar de carrière en de mogelijkheden die er zijn. Dit kan binnen of buiten de organisatie plaats gaan vinden. Er wordt rekening gehouden met de wensen, eisen en drijfveren van de cliënt. Het uiteindelijke doel is het vinden van een passende nieuwe uitdaging waar de cliënt weer energie van krijgt. Daar gaat alle aandacht van de loopbaancoach in Rotterdam naar toe.

Maatwerk trajecten

Het vinden van een nieuwe uitdaging doen we aan de hand van een plan op maat. Ieder mens is uniek, dus daar hoort een maatwerktraject bij. We brengen de huidige situatie in kaart en gaan vanuit daar stappen vooruit zetten. Deze stappen zijn voor onze opdrachtgever te volgen in een persoonlijk dashboard. Zo is onze werkwijze voor iedereen eerlijk en open. Dit zijn twee kenmerken waar wij veel waarde aan hechten.

Vertrouwen & privacy

Uiteraard houden wij ons altijd aan de huidige AVG regeling. Wij vinden het belangrijk dat de cliënt ons vertrouwd. Dit is namelijk belangrijk voor het traject. Deze kan enkel succesvol verlopen als we een open gesprek kunnen voeren met elkaar waarbij alles in vertrouwen met elkaar gedeeld kan worden. Deze vertrouwensband vinden wij dus erg belangrijk. Onze loopbaancoach in Rotterdam zal er alles aan doen om zowel de cliënt als opdrachtgever gerust te stellen zodat het proces goed kan verlopen.

Laat ons weten waar we bij kunnen helpen

Ben je benieuwd wat onze loopbaancoach in regio Rotterdam voor jou kan betekenen? Wij vertellen je er graag meer over. Onze specialisten zitten voor je klaar. Je kunt ons bereiken door een mail te sturen naar info@mensenzo.nl of telefonisch contact met ons op te nemen. Daarnaast zijn wij bereikbaar via onderstaand contactformulier. Onze collega’s zullen je bericht zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.