Je bent hier:

Wordt jij nog blij van de functie die je nu doet? En hoe zit dat in relatie tot jouw vijf jaren plan? 

Het is heel begrijpelijk als deze tweede vraag je wat stress oplevert. Toch is het wel goed om na te denken over de toekomst van jouw loopbaan. Samen met de loopbaancoach uit Schiedam van Mens en Zo vind je hier een goed antwoord op! 

Zij kijken samen met jou naar of je nog wel op het goede pad in je carrière zit bijvoorbeeld. Tijdens deze zoektocht naar de antwoorden op deze vragen begeleiden de loopbaancoaches werkgevers en werknemers in Schiedam. Ons doel: het maximale uit de situatie, en jezelf, halen door middel van persoonlijk advies. 

Traject met een loopbaancoach in Schiedam

De loopbaancoaches in Schiedam starten het begeleidingstraject van het maximale halen uit jouw loopbaan met een kennismakingsgesprek. Een vertrouwensband staat in zo’n gesprek centraal. Middel zo’n kennismakingsgesprek wordt deze opgebouwd. Het doel van de loopbaancoaches is om hiermee duidelijk te maken dat het op de persoon gaat tijdens dit traject.

De coaches hebben het met je over jouw huidige situatie en bespreken de dromen en wensen die jij hebt voor het vervolg van jouw loopbaan. Aan het eind van een traject met een loopbaancoach ga jij weg met passend advies, waar we je gaandeweg uiteraard in blijven begeleiden. 

Welke vragen heb jij voor onze loopbaancoaches?

Je kan met allerlei vragen terecht bij de loopbaancoaches in Schiedam. Zoals vragen over de toekomst of over het verleden. Maar we kijken ook altijd naar de huidige situatie van jouw loopbaan. Loop je tegen dingen aan en wat mis je zoal? We doen alles om jou zo goed mogelijke begeleiding te bieden binnen dit traject.

Verder begeleiden we, naast werkzoekende, ook werkgevers in hun loopbaantraject. De loopbaancoaches uit Schiedam gaan met hen kijken naar de loopbaan van hun werknemers, als bedrijf. Hierbij komen vragen voorbij als:

  • Wat kun jij je werknemers nog meer bieden?
  • Zit er genoeg ontwikkel potentieel?
  • Doorgroeimogelijkheden?
  • Of ontstaan er wel eens lastige situaties op de werkvloer?

Maak jij jouw volgende stap?

Plan een intake gesprek of neem contact met ons op om jouw traject aan te gaan! Onze loopbaancoaches uit Schiedam kijken graag met je mee naar jouw proces.