Je bent hier:

Ben je op zoek naar een loopbaancoach in Tilburg? Mens en Zo bestaat uit een team van ervaren en deskundige loopbaancoaches die cliënten graag verder op weg helpen. Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in alle vraagstukken die tijdens  het traject naar voren komen. Dit alles met als doel de cliënt verder te helpen. Naast loopbaanvraagstukken ondersteunen we ook met:

Benieuwd hoe we te werk gaan? Daar vertellen we je graag meer over.

Deskundige loopbaancoaches in Tilburg

Het maken van keuzes kan moeilijk en spannend zijn, zeker als het gaat om veranderingen binnen de loopbaan. Samen met onze loopbaancoach in Tilburg kijken we naar de beste vervolgstappen voor de cliënt. Om hier een duidelijk beeld van te krijgen behandelen we verschillende vraagstukken. Ten eerste wordt er gekeken naar hetgeen wat de cliënt wil, wat de cliënt kan en wie hij of zij is. Vanuit deze inzichten kan een richting worden bepaald die samen met de coach doorlopen wordt.

Plan op maat voor jou

De loopbaancoaches in Tilburg werken altijd met een maatwerk plan, specifiek gemaakt voor de cliënt. Dit doen we omdat iedereen uniek en anders is. Om het traject precies op jou aan te laten sluiten, komen jouw wensen en voorkeuren hier gegarandeerd in terug. Het essentiële hierbij is dat de cliënt zich gehoord voelt. Dat heeft namelijk ook positief effect op het krijgen van de gewenste resultaten en de snelheid van het traject. Door de missie, visie en drijfveren samen te brengen, rolt er een pad uit die we samen bewandelen.

Veiligheid van jouw gegevens 

Privacy is erg belangrijk bij Mens en Zo. Dit draagt namelijk bij aan de vertrouwensband tussen de cliënt en coach. Daarom worden de gegevens allemaal volgens de AVG-standaarden verwerkt. Opdrachtgevers kunnen up-to-date blijven door middel van ons persoonlijke dashboard. Hierin plaatsen we alle stappen die gezet zijn. Het proces is hier gemakkelijk te volgen.

Neem contact op met jouw loopbaancoach in Tilburg

Als je hulp nodig hebt bij jouw loopbaankeuzes, ben je bij Mens en Zo op de juiste plek. Onze loopbaancoaches helpen je verder op weg, zodat jij op de plek komt waar je hoort. Wil je meer informatie ontvangen of contact opnemen? Zet je vraag dan op de mail of neem telefonisch contact met ons op. Ons team staat voor je klaar!