Je bent hier:

Op zoek naar een professionele loopbaancoach nabij Utrecht? Bij Mens en Zo ben je aan het juiste adres. Samen met onze adviseur gaan onze cliënten op zoek naar de talenten, capaciteiten, drijfveren en doelstellingen. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan hierbij altijd centraal. We begeleiden onder andere mensen met lichte, mentale of lichamelijke klachten, burn-out- en vermoeidheidsklachten (ME, fibromyalgie), hoog gevoeligheid (HSP) en 50-plussers. Neem voor een loopbaancoach nabij Utrecht contact op met Mens en Zo.

Persoonlijke loopbaancoach nabij Utrecht

Bij Mens en Zo gaan we altijd zo persoonlijk mogelijk te werk. Niemand is hetzelfde en daarom vinden wij het belangrijk dat iedere cliënt een uniek traject doorloopt. Onze deskundige loopbaancoach in Utrecht is betrokken en heeft ervaring met verschillende doelgroepen. Samen werken we gericht aan de doelstelling en proberen we het beste resultaat te behalen.

Wat is ons uitgangspunt?

Ons uitgangspunt is: ‘Je doet het zelf, maar niet alleen’. Het is belangrijk om een loopbaancoach te zoeken die past bij de cliënt. Betrouwbaarheid vinden wij erg belangrijk, op die manier kunnen wij het traject namelijk open en eerlijk in gaan. Naast persoonlijke aandacht staat kwaliteit ook hoog in het vaandel bij Mens en Zo. We dragen dan ook met trots het Blik op Werk keurmerk. Met dit keurmerk borgen we onder andere de professionaliteit en kwaliteit van onze diensten en coaches.

De werkwijze van Mens en Zo

Om onze betrouwbaarheid te handhaven werken wij uiteraard volledig volgens de AVG-wetgeving. Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten ons vertrouwen en willen dit dan ook uitstralen. Om de voortgang van de cliënten te bekijken, bieden wij onze opdrachtgevers een Dashboard aan waarmee alle stappen in kaart worden gebracht. Op die manier laten wij onze werkwijze zien; open, professioneel en betrouwbaar.

Neem contact op

Bij Mens en Zo gaan we voor een zo soepel en effectief mogelijk loopbaantraject. Heb je nog vragen over onze loopbaancoach in Utrecht of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee en kijken samen naar een passende oplossing. Neem telefonisch contact met ons op of zet je vragen op de mail. Ons deskundige team staat voor je klaar.