Je bent hier:

Loopbaancoach Wageningen

Ben je op zoek naar een loopbaancoach in Wageningen die je helpt gedurende jouw carrière? Iemand die deskundig advies kan geven en je helpt met verschillende (moeilijke) stappen binnen je loopbaan? Dan ben je bij Mens en Zo aan het goede adres. Onze loopbaancoaches helpen je graag verder en staan klaar om je te ondersteunen in het traject.

Bel onze loopbaancoaches

Hoe gaat onze loopbaancoach te werk?

Samen met onze loopbaancoach in Wageningen zoeken we uit wat de missie, visie en drijfveren zijn van onze cliënten. Deze informatie wordt gebruikt om een plan op maat te maken met de persoonlijke situatie als uitgangspunt. Onze loopbaancoaches in Wageningen begrijpen dat iedere situatie uniek en anders is. Hierdoor hebben ze veel ervaring met verschillende situaties waardoor zij de juiste ondersteuning kunnen bieden bij verschillende vraagstukken.

De aanpak van Mens en Zo

Hoe de situatie er ook uitziet, onze loopbaancoach in Wageningen weet de werkwijze zo aan te passen dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Wij vinden betrouwbaarheid en het voeren van een open en eerlijk gesprek erg belangrijk. Uiteraard werken wij hierbij altijd volgens de AVG-wetgeving. Daarnaast bieden wij onze opdrachtgevers een persoonlijk Dashboard aan waarin wij alle stappen concreet vermelden. Op die manier geven wij een duidelijk inzicht in de vooruitgang van de cliënt.

Kosten Loopbaancoach Wageningen

Voor informatie over de kosten van een Loopbaancoach in Wageningen kun je altijd contact met ons opnemen. Bij Mens & Zo hanteren we voor particulieren trajecten een prijs vanaf €500,-. De werkgever zal in vele gevallen de kosten van Loopbaanbegeleiding op zich nemen. Dit wordt namelijk vaak in de arbeidsovereenkomst opgenomen. Hier wordt niet altijd voor gekozen. Wanneer de werknemer de Loopbaancoach zelf betaald is de werknemer namelijk onafhankelijk van de werkgever.

Neem contact op

Ben je benieuwd naar hetgeen wat onze loopbaancoach in Wageningen voor jou kan betekenen of wil je direct gebruik maken van onze dienstverlening? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch via 074-7501487 of per mail via info@mensenzo.nl. Vind je het fijn als ons team contact met jou opneemt om de mogelijkheden te bespreken? Vul geheel vrijblijvend onderstaand contactformulier in. We zullen je zo snel mogelijk verder helpen.