Je bent hier:

Bij Mens en Zo staan kwaliteit en een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel. Ieder individu is uniek en het traject wat daarbij hoort is dat automatisch ook. We zorgen ervoor dat het loopbaantraject op een effectieve en soepele manier verloopt. We begeleiden mensen met lichte, mentale of lichamelijke klachten, burn-out- en vermoeidheidsklachten (ME, fibromyalgie), hooggevoeligheid (HSP) en 50-plussers. Voor een deskundige loopbaancoach in Zwolle ben je bij Mens en Zo aan het juiste adres.

Bel ons

Uw loopbaancoach in Zwolle

Onze loopbaancoach in Zwolle heeft jarenlange ervaring in dit bijzondere traject. Samen werken we aan een doel en dit proberen we zo duurzaam mogelijk te doen. We begrijpen dat een loopbaantraject met zorg behandeld dient te worden. Betrouwbaarheid en professionaliteit vinden wij dan ook erg belangrijk.

Het uitgangspunt van Mens en Zo

Het uitgangspunt bij Mens en Zo is: ‘Je doet het zelf, maar niet alleen’. Daarbij geloven we in een persoonlijke aanpak, ieder mens is namelijk uniek. Het traject wat onze cliënten uit Zwolle samen met onze loopbaancoach zullen doorlopen wordt volledig op maat gemaakt. Ons team draagt met trots het ‘Blik op Werk’ keurmerk. Met dit keurmerk borgen we de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze diensten.

Privacy van onze cliënten

De informatie die met ons gedeeld wordt zullen wij uiteraard goed beschermen. AVG en privacy staat bij Mens en Zo hoog in het vaandel. Ons doel is om een vertrouwensband op te bouwen met onze cliënten zodat gedurende het hele traject alles open en eerlijk gecommuniceerd kan worden. Om het project zo open mogelijk te houden werken wij met een Dashboard waar onze opdrachtgevers de stappen en ontwikkeling kunnen volgen door middel van een persoonlijke login. Het Dashboard gaat hand in hand met onze werkwijze; open, eerlijk en betrouwbaar.

Neem contact op

Ben je benieuwd wat onze loopbaancoach in Zwolle voor jou kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Ons deskundige team is telefonisch bereikbaar via 074-7501487 of per mail via info@mensenzo.nl. Vul je liever onderstaand contactformulier in? Geen probleem! Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. Mens en Zo helpt je verder.