Je bent hier:

Ben je geïnteresseerd in het functioneren van jouw team? Of vraag je je af wat voor nieuwe persoonlijkheid bij jouw team past? Met de tools van MapsTell breng je de persoonlijkheden en communicatiestijlen binnen jouw team in kaart.

De tools van MapsTell

De tools van MapsTell zijn gebaseerd op het DISC model. Het DISC model geeft beter inzicht in de bewuste en onbewuste voorkeuren in de communicatie en het gedrag van jouw medewerkers. Iedere letter van het DISC model staat voor een andere voorkeursstijl. Namelijk Dominant, Interactief, Stabiel en Consciëntieus. Het invullen van een standaard DISC test en lezen van rapporten wordt door veel medewerkers als complex of saai ervaren. Doordat wij gebruik maken van de tools van MapsTell geeft Mens en Zo juist eigentijdse, positieve en impactvolle workshops. Waarbij jouw teams goede stappen zullen zetten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het werken in teamverband. Onze coaches geven jouw team graag praktische handvaten die ze kunnen toepassen in de praktijk.

Een workshop met impact

Met ‘De wereld van verschil’ zet je jouw teams en organisaties letterlijk op de kaart. Het blootleggen van de voorkeursstijlen en persoonlijkheden van jouw medewerkers is essentieel voor het waarborgen van een goede balans binnen jouw team. Wanneer je dit in kaart heb gebracht zul je al het aanwezige talent binnen jouw organisatie optimaal kunnen benutten. Dit alles leidt tot goede samenwerkingen, effectieve teams en het behalen van doelstellingen.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over MapsTell? Of ben je benieuwd hoe onze coaches jouw organisatie kunnen ondersteunen? Wij vertellen je hier graag meer over. Neem eenvoudig telefonisch contact op met onze collega’s. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook. Onze collega’s zullen je bericht zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.